Mi nismo latinska amerika da postoje favele i krajevi u kojima se napadaju slučajni prolaznici iz čista mira da bi se opljačkali (takvi napadi su kod nas statistička greška) tako da normalci ne bi trebali da brinu
Upravo saznah da je u pitanju fudbaler. Izgleda da mu plata u klubu nije bila dovoljna za normalan život.Poginuo mladić na gradilištu u Beogradu: Pao sa visine od oko sedam metara
Mladić star 21 godinu poginuo je danas u Beogradu kada je pao sa oko sedam metara visine na gradilištu u ulici Omladinskih brigada.n1info.rs
Ah hajmo opet kriviti žrtvu, a ne počinioca koji je mogao da stane i da sebi kaže da to ne treba da uradiŠto bi NVO reko femicid u pokušaju, muški svet koji mrzi žene. A ja bih to okarakterisao kao pogrešan izbor partnera, nekada zbog zaljubljenosti, gluposti ali u mnogim slučajevima i svesna nenormalnosti koja se kasnije obije o glavu. Moja pokojna baba mi je često pričala, ko je lud ne budi mu drug. Jako jednostavna rečenica koja te može rešiti velike bede u životu. Jer ovi muški egzamplari što atakuju na žene ne rade to zato što su muškarci, nego što su ludaci i psihopate.