Изглед уме да завараko bi to rekao za tebe
Vidi Madjarsku.... ona je još u EU a toliko ima drugcija rešenja od osttalih, sa pravom , prva je podigla bodljikavu žicu na ,,grani,, zbog migranata i niije izletela iz EU.
Meni nije cillj EU,
eto svi moraju da finasiiraju ratnu klanicu a mi ne moramo.
Šta konkretno? Da se šetaš gradom, ne razumem?Osim Beograda i Dubai ja ne znam gde mozes ovako. Koje ludilo!!
Svaka cast kako je organizovan i siguran grad.
Trebao si glumiti narkomana, mislio bi da imas spric u dzepu, tek onda ne bi smeo, da se ne ubode i potencijalno dobije HIV ili neko slovo iz goleme abecede hepatitisa.Meni je jedan mlađi policajac gurao ruke u džepove od šorca iako bi trebalo da me pita da mu sam izvadim i pokažem... sve što ga zanima... a nalazi se u džepovima... Međutim on je te noći bio drčan, kao loš policajac, a stariji kolega je bio dobar policajac...
To je baš bilo smešno, dira mi neke maramice po džepovima... Pomislio sam u sebi da mu kažem onu rečenicu iz Hobita da pripazi jer svašta može da nađe dole u mojim džepovima... ali rekoh ajde da ga ne provociram, bolje da ćutim...
Ti nam prodaješ priču da si putovao svuda, ali ovde, opet, pokazuješ koliko u stvari lažeš.Koje svetsko cudo
Osim Beograda i Dubai ja ne znam gde mozes ovako. Koje ludilo!!
Svaka cast kako je organizovan i siguran grad.
Šta konkretno? Da se šetaš gradom, ne razumem?
Eto u Kijevu sam proveo 5 godina, nisam se nikad osetio uplašenim, u bilo koje doba dana i noći
Ima toga još. U Kotežu je u prethodnih godinu dana nekoliko takvih slučajeva prijavljeno.Ја памтим пре око 11 година да је било случајева отимања златних огрлица старицама на улици.
EngleziКладионице су увек окупљале криминалне ликове. Могуће да су нападачи имали сарадника унутра који им је јавио кога да нападну.
Ja pamtim da je pre nekoliko godina na Zvezdari neko kratko vreme ordininirala ekipa koja je skidala ljudima patike (skuplje Najke) kao omaz nikad prezaljenoj i zaboravljenoj 1993.Ја памтим пре око 11 година да је било случајева отимања златних огрлица старицама на улици.
Мог ујака је једна бандица тако изула баш 1993. године у Земуну у аутобусу 78.Ja pamtim da je pre nekoliko godina na Zvezdari neko kratko vreme ordininirala ekipa koja je skidala ljudima patike (skuplje Najke) kao omaz nikad prezaljenoj i zaboravljenoj 1993.
Kappa Danone krimi dzimi fazon a ne finansijski razlozi, tj.nemastina.
У Енглеској је овакав криминал и још насилнији свакодневна појава.Englezi
Iz Kijeva mi najviše nedostaju one njihove kantine restorani kao što je bila Puzata Hata Za 4 evra pun obrok sa supom, salatom i pićem...
I nedostaje mi metro, beše za 2 grivnje? Ako se dobro sećam... Mada je bila nesnosna gužva...
I cene u vozovima... Za 5, 6 evra od Lviva do Kijeva plackartom
Мог ујака је једна бандица тако изула баш 1993. године у Земуну у аутобусу 78.
Репер Ђус је у неком реп подкасту гледа клип где се неки клинци хвале ценом гардеробе коју носе, и све стотине и стотине евра а Ђус на то каже кад сам ја био клинац у Јерковићу су скидали скупе патике с ногу.