MrGood2016
Advanced
- Učlanjen(a)
- 17.06.2018.
- Pohvaljen
- 3.083
Ova vlast ni kompletne idiote ne moze da pohapsi.
Nisam ni spomenuo da treba da se ide ka legalizaciji kokaina. I ne, čist kokain nije opasniji od nečistog.Од нечистог кокаина још је опаснији чист кокаин, једноставно је бесмислено и свим тим иде се ка легализацији нечега што може да изазове срчани или мождани удар после само једног конзумирања.
Jedino ako ideš "ko od majke rođen".Trudim se da nista nemam firmirano.
Danas sam u Maxiju u Beoshoping centru doživeo nesvakidašnju scenu. Barem što se mene tiče. Krenuo sam u nabavku sa svojim kolicima. Stojim na kasi sa sve kolicima i vadim stvari iz korpe. Dok sam pripremao pare da dam na kasi kad dođem na red, pored mene je prošla žena sa detetom koje je staro ne više od 7 godina. Ladno je, dok je prolazila pored mene, dohvatila moja kolica i krenula pravo sa njima. Istog trena sam reagovao, jer sam pored toga što sam pripremao pare, pazio i na kolica. Izvinula se i nastavila dalje da ide. Na kraju je kupovinu obavila na samouslužnoj kasi. Da nije bilo ljudi okolo, verovatno bi bila neka veća scena, jer cenim da ne bi bila ovakva reakcija sa njene strane. U to da se zamislila pa da je pomislila da je krenula sa kolicima u nabavku, ne verujem.
Najobičnija moguća kolica kakva se viđaju na pijacama, ako svraćaš na iste. Čak su i izlepljene drške, zato što mi se šrafovi sa iste odvijaju. A u kolicima bile samo kese za zamrzivač, kupljene u drugoj radnji.Kakva to kolica imaš? Kao ona za pijacu? Ako smo došli dotle da majke s decom kradu pijačna kolica... Čoveče baš smo zaglibili kao narod.