Ma deca su nam napuštena, roditelji im se ne posvećuju, pred njih postavljaju visoke ciljeve.. Jeste li čuli danas, na onom snimku privođenja ubice-neka deca traže da im taj mali što snima brže bolje prebaci snimak, a drugi viču - ubij Šiptara... To deca u osnovnoj školi, deca uglednih roditelja?
Gledam danas klince kako izlaze iz jedne osnovne škole-mali, nemaš šta da ih vidiš, torbe veće od njih, a jedan klinac se uhvatio za međunožje i dobacuje drugom-s*ebaću te, možeš da mi po*ušiš... Mali nema više od 9-10 godina..
S jednim veroučiteljem sam baš dobar, pričao mi pre par meseci, predaje u osnovnoj školi-kaže vodio decu na ekskurziju u manastir i jedna devojčica ga mrtva ladna pita-a je l' smem da obučem tange kad idem u manastir? Drugi klinac rekao učiteljici da je debela svinja, zvali mu majku na razgovor, kad i ona-dete vam je dobro reklo, vi ne biste smeli da radite u školi s takvim izgledom...
Mi smo potpuno propalo društvo, nevaspitano, bezobrazno, napumpano nasiljem od malih nogu, u školi, na televiziji, na ulici..
Ovog malog su maltretirali i šta je bilo-on je prebačen u drugu smenu, a jesu li kaznili te što su ga maltretirali? Je l' direktorka možda zataškavala probleme, da ne kvari ugled škole? Deca su surova, zato i kažem da školski psiholozi moraju konačno da počnu nešto da rade, u moje vreme psiholog nije ništa radila, koliko se sećam, više je bila neka vrsta sekretarice nego što je radila svoj posao..