Feanor":33qatq1z je napisao(la):Au covece ja pomislio da je 19. vek... Nije mi jasno kako je Zemun onako 'mali' tj. ni ne vidi se... A to sto nema vegetacije na NBG mi je fascinantno... Ratno ostrvo takodje golo...
GOJE":33qatq1z je napisao(la):Da, Đumrukana sa prve slike iz XIX veka je fantastična. Sve ostale slike odaju utisak zgrade koja baš i ne zavređuje obnovu.
@relja,
Nemoguće da je slika iz 1944. Pretpostavljam da je Feanor mislio na 3. sliku po redu, i pretpostavljam da je iz XIX veka....
zexland":ub9r0o4r je napisao(la):Relja svaka cast za hronologiju ! Bas si dobro poredjao sve !
Ne mogu da nadjem tu osnovu, ali ako je nadjem kacim
MilisaV":2ydczi61 je napisao(la):
i malo prirode i kamiona
relja":3gr9117h je napisao(la):Zgrada na uglu je ružna upravo zato što je zapuštena.
Fasada i stolarija vape za popravkom. Seti se "selotejpare".
Meni je ova zgrada fenomenalno dobro osmišljena. Ako bih mogao da bram stan sa pogledom - izabrao bih ovo mesto.
Što se tiče pogleda sa šetališta - pa sve zavisi od izbora mesta sa kojeg se gleda.
A jedino što ima da se vidi a "zaklonjeno" je ovom zgradom je luk Save presečen Branovim mostom i ništa više. Ako se posmatrač pomeri malo dalje, moći će da vidi ceo most i to je sve.
@ CH4 - i posle ti meni nešto pričaš
stf":kitule9j je napisao(la):Ljudi, zgrada levo nije nadzidana. Rečeno je više puta, potkrepljeno fotografijama, aman više.....
relja":id5tqsqs je napisao(la):Ne preteruj.
Masa fotkica je sa SSC-a i Politikinog zabavnika, moj doprinos nije ni 2% (uglavnom skenovi sa Ebay koje rasprodaju unuci mrskog okupatora).
relja":21mr3s00 je napisao(la):zexland":21mr3s00 je napisao(la):Relja svaka cast za hronologiju ! Bas si dobro poredjao sve !
Ne mogu da nadjem tu osnovu, ali ako je nadjem kacim
Hvala Zex.
Ima neki problem sa Photobucketom, mnoge fotografije ponuđene na Google-u su mrtvi linkovi.
Možda pronađeš kod sebe na disku po nazivu: 065.gif