[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754689#p754689:1l5vhbvs je napisao(la):
Bender Rodriguez » Uto Jul 07, 2020 4:59 pm[/url]":1l5vhbvs]Svim tim ''uljuljkanim'' i ''zabrinutim'' nacijama i pojedincima još samo fali da im neko po gradovima postavlja znakove upozorenja ''OPREZ! Predugo izlaganje suncu u popodnevnim satima može dovesti do opekotina!''
Predpostavljam da nemas dece
Kada dobijes decu prioriteti se promene. Prosetao sam bas pre neki dan, guzva je, veliki broj ljudi i biciklista koji srecom usporavaju zbog dece, a veoma je moguce da neko dete u toj guzvi proseta do ograde, a da li ce pasti... to niko ne zna.
Drugo s obzirom na to kada si odrastao ne znam da li si bio u vojsci (regularnoj). Ako si bio valjda je kod Vas kao i kod mene, a i kod drugih, svaka uticnica bila obelezena sa voltazom, svaki prekidac, upozorenja na svakom koraku... I meni je bilo cudno u pocetku, jednom prilikom pitao sam dezurnog oficira zasto je to tako, pa nismo toliko tupavi. Kaze, i kad se desi sta onda? Roditelj deteta nece sigurno mirno posmatrati.
Sadasnja ograda je mozda lepa tebi, ali drugim ili nije ili nije bezbedna, bila je ok pre 20god dok ljudi tuda tj deca nisu setala, a i danasnji roditelji nisu isti kao pre 20 30 godina. Sa druge strane gledati iz svog ugla je nezahvalno, ja sam spomenuo u nekoj drugoj temi da bih voleo da se ukine biciklisticka staza (meni je nepotrebna i ugrozava mi bezbednost, samim tim nije mi ugodno setati) i tako dobije prostrano setaliste od beton hale do ade i da moze kolicima da se prodje jer nisam od onih koji setaju 50-100m. Neki biciklista se ne bi slozio sa mnom.