Ako mogu da se pridruzim glasanju, stara ili nova ograda. Meni bi se najvise svidela ona koja je sada na promenadi BW, i da se vrate drveni gelenderi. Ali posto se to nece sigurno dogoditi, daleko mi je lepsa stara ruzna ograda od nove beskrajno ruzne ograde. Nova podseca na one ograde sto dele trake autoputa, da ne zaslepljuju vozila koja idu u susret. Kada se gleda direktno kroz nju, vidi se reka, ali kada se pogleda na stranu, kao da je zid. Takodje je nova ograda nepedantno uradjena i vec ima tragova korozije i nekako ne lici na ogradu, kao da je nedovrsena. Sto se bezbednosti tice i pada pecarosa, mislim da razmak nema nikakve veze. Da je razmak manji, on bi preskocio. Stoje ispod Brankovog mosta bez ikakve ograde, kao i na stenama na kraju parkica beton hale. Na pontonu u BW postoji ogradjen deo koji preskoce i sede na neogradjenom, jer im je lakse da zabace. Takodje pecaju i na zidu kod kole Nebojsa i tu puno ljudi sedi ili seta. Ograda kod beton hale je vise kao neka oznaka, granica setalista i neko ko bi se eventualno sapleo, ne bi dozvolio da proleti izmedju 2 stuba, a da se ne uhvati ni za jedan, ali svakako bi suzavanje tog razmaka bilo bezbednije, ali roditelji i dalje moraju da vode racuna o deci. Na 25. Maju nema nikakve ograde i dete koje bi palo sa zidica, skotrljalo bi se u vodu. Prosle zime kada je Dunav bio pun leda, takav pad bi bio smrtonosan za bilo koga.