Kad bih mogao ,,žvrljace ,, da stignem, a trče ko zecovi , rado bi im podelio po jednu  vaspitnu  :lol: 
ajd sad iz dr. ugla
Naše prestare garniture u odnosu na NEodržavanje su u neku ruku tako i produžile ,,život,, od strane  tih  ,,žvrljaca,,  

Koliko košta farbanje garniture ?
zapravo svaki sloj farbe preko stare,  čini bolju zaštitu  i sprečava da nam ih  
rđa  pojede 
Ne održavanjem-uštedeli smo toliko para na farbanju ,
 od kojih mozemo bez ikakvih problema placati bar česta pranja prozora koj su vrlo bitni putnicima koj su u vozu
Meni kao putniku koj se prevozi u BGvozu  više 
u oko upada - smeta  NEzašrafljena zidna lajsna, nego  nego žvrljotina spolja
lepo je kad je i  spolja i unutra uredno , činjenica jeste nit je spolja nit je unutra 
Vozio sam se i ,,repariranom,, garniturom ... lele.. sva klizna vrata na vagonima  napraviše da se otvaraju kao obična kucna na kvaku 
bilo bi smešno 
da čovek ne mora i u gužvi da se prevozi,  te otklon-otvaranje takvih  vrata zahteva svoj prostor 
a onda nastaje bez potrebno guranje zbog otvranja takvih vrata u svakom vagonu istovremeno  :lol: 
a to onda ne bude baš ni smešno, ni zabavno,  a ni prijatno ........i to sve zbog te zalosne budjevina   

Iz tog ugla gledano, ispade da od svih štetocina ti zvrljaci nisu baš ni štetni nego u odnosu na stanje u jednu ruku i korisni 
al ipak bi im , da se ja ne razmišljam -jesu korisni ili nisu -za svaki slučaj dao po ,, jednu vaspitnu,,   :lool: