Kad bih mogao ,,žvrljace ,, da stignem, a trče ko zecovi , rado bi im podelio po jednu vaspitnu :lol:
ajd sad iz dr. ugla
Naše prestare garniture u odnosu na NEodržavanje su u neku ruku tako i produžile ,,život,, od strane tih ,,žvrljaca,,
Koliko košta farbanje garniture ?
zapravo svaki sloj farbe preko stare, čini bolju zaštitu i sprečava da nam ih
rđa pojede
Ne održavanjem-uštedeli smo toliko para na farbanju ,
od kojih mozemo bez ikakvih problema placati bar česta pranja prozora koj su vrlo bitni putnicima koj su u vozu
Meni kao putniku koj se prevozi u BGvozu više
u oko upada - smeta NEzašrafljena zidna lajsna, nego nego žvrljotina spolja
lepo je kad je i spolja i unutra uredno , činjenica jeste nit je spolja nit je unutra
Vozio sam se i ,,repariranom,, garniturom ... lele.. sva klizna vrata na vagonima napraviše da se otvaraju kao obična kucna na kvaku
bilo bi smešno
da čovek ne mora i u gužvi da se prevozi, te otklon-otvaranje takvih vrata zahteva svoj prostor
a onda nastaje bez potrebno guranje zbog otvranja takvih vrata u svakom vagonu istovremeno :lol:
a to onda ne bude baš ni smešno, ni zabavno, a ni prijatno ........i to sve zbog te zalosne budjevina
Iz tog ugla gledano, ispade da od svih štetocina ti zvrljaci nisu baš ni štetni nego u odnosu na stanje u jednu ruku i korisni
al ipak bi im , da se ja ne razmišljam -jesu korisni ili nisu -za svaki slučaj dao po ,, jednu vaspitnu,, :lool: