Delija":1ki5owz9 je napisao(la):Сељаци су за просечног модерног "Београђанина" појам културе и просвећености.
sasa901":1dg6wzsn je napisao(la):ne znam sta vam smetaju al meni se ti grafiti na starim vozovima svidjaju iako ne bi voleo da ih vidim na ovim novim
Po slobodnoj proceni otišlo je preko 1000 evra na farbanje ovog voza.svsavic":ldr4irlm je napisao(la):Izgleda da su im roditelji dobrostojeći, puno para otišlo za farbu.
Сви апарати у возовима су полупаниsasa901":2hggb9mg je napisao(la):vama uvek nesto smeta ako ne vidite cujete valjda one bus plus aparate a i ako ne vidite samo stakla da se operu bar ja ne bih dirao ostatak grafita da malo razbiju sivilo vozova(ps znam da voz nije siv al sve oko njega je sivo)
tripko":2663ei46 je napisao(la):sasa901":2663ei46 je napisao(la):ne znam sta vam smetaju al meni se ti grafiti na starim vozovima svidjaju iako ne bi voleo da ih vidim na ovim novim
Ako ti se toliko svidjaju pozovi ih kuci da ti izvrljaju malo zidove!
sasa901":2663ei46 je napisao(la):vama uvek nesto smeta ako ne vidite cujete valjda one bus plus aparate a i ako ne vidite samo stakla da se operu bar ja ne bih dirao ostatak grafita da malo razbiju sivilo vozova(ps znam da voz nije siv al sve oko njega je sivo)