spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.405
Ovo postaje tragikomicno... :roll:
loyola":eyq5rcyz je napisao(la):Gde se nalaze ti depoi gde su parkirani vozovi?
1) Сваки број и ознака преставља део техничке документације неопходне за одржавање возила и административну обраду. Сврха ознака је управо што бржи рад, што мање безвезно трошење радне снаге и задржавање машина. Управо зато, видећете да су када је било премало времена, средстава људства, графити брисани само са ознака! Ако би и на неки маштовити начин фарбали железничка возила, то би могло бити прихватљиво једино у току фабричких оправака пре поновног исписивања техничке документације на возилу.sasa901":20hzojzq je napisao(la):vama uvek nesto smeta ako ne vidite cujete valjda one bus plus aparate a i ako ne vidite samo stakla da se operu bar ja ne bih dirao ostatak grafita da malo razbiju sivilo vozova(ps znam da voz nije siv al sve oko njega je sivo)
Nazalost,uzaludno potrosenih 1000 evra.Garnitura sa ovakvim grafitima nikada nije izasla u saobracaj.U to vreme je cekala upucivanje na redovnu opravku.Somi303":3kkl4oox je napisao(la):СТУ је био активнији "08, буквални "Wholetrain" 8)
Слике сам добио мејлом, па се извињавам ономе ко их је направио што их ја накнадно убацујем
Cuburac93":3px5wo1i je napisao(la):Ovo je bruka i sramota sta ti ljudi rade. Pa majku mu da li ce njegov mozak svatiti da je to kupljeno da ga preveze od tacke A do tacke B a ne da unistava !?!?!?!?!
Ma kakvi, oni ni sami sebe ne mogu da shvate. Umišljaju da su "andergraund umetnici"...ono kao - street-art, deca asfalta, hip-hop kultura, to je tako ürbano, jəbote.Cuburac93":3hkfiw46 je napisao(la):Pa majku mu da li ce njegov mozak svatiti da je to kupljeno da ga preveze od tacke A do tacke B a ne da unistava !?!?!?!?!
Somi303":23t6vtyo je napisao(la):Па није уништено, уз мало више одређених средстава врати се у изворно стање..
kingmanowar":1lvw4ava je napisao(la):Levi ili desni?
Ovaj levi bi malo teze sam krenuo.kingmanowar":4t2d2h3p je napisao(la):Levi ili desni?
mvbg1":2ufgldq2 je napisao(la):Ovaj levi bi malo teze sam krenuo.kingmanowar":2ufgldq2 je napisao(la):Levi ili desni?
spatiotecte 1+