Dačić kaže da su svi sami izašli i da su dobro, na kraju će ispasti da sudara nije ni bilo.Креће по медијима из централе орвеловска контрола штете. Кажу по медијима великог брата да има само лакше повређених.
Putnicki voz je prosao a nije dobio signal. To je receno u uzivo prenosu
Sudar u Bežanijskom tunelu, sudar u Vračarskom tunelu... čeka se, šta, tunel Dedinje?,,...E, pa, ne bi se reklo... ,,
Obrazloži .
Mozda ovde pronadjes odgovor.Dok ne dođe zvanični izveštaj, može li neko da pojasni šta od opreme poseduju tuneli i kako može da dođe do ovakvog incidenta?
Sto ne, vidis da nema teze povredjenih, bezbedan je.Nikad u životu se nisam vozio Bg vozom jer nemam potrebe i hteo sam baš čisto da probam jednom, al posle ovog neka hvala
Vesić izjavljuje da je ljudski faktor onda. A ako signalizacija nije radila, ona je nastupila po nalogu telekomande, je li tako? ( Ne razumem se baš toliko kako funkcioniše organizacija železničkog saobraćaja) Ako je tako onda su oni iz telekomande krivi.Kažu da signalizacija nije radila 4 dana... Samo da mladoj mašinovotkinji bude dobro.
Mislim na železničku opremu, ne na opštenarodnu odbranuMozda ovde pronadjes odgovor.
Dok se ne javi neko ko bolje zna da ja probam.Dok ne dođe zvanični izveštaj, može li neko da pojasni šta od opreme poseduju tuneli i kako može da dođe do ovakvog incidenta?