astrodule
Professional
JUTROS KONTROLA U VOZU!!!
Jesu li pregledali ili samo ušli? Gde si ih video? Možda su samo putovali.JUTROS KONTROLA U VOZU!!!
Normalno kada se računa da će Gorbačovi uskoro u kasaciju.Pa koliko je to garnitura neispravno da ne može jedna da se izdvoji za dan dva?
Jasno mi je da postoje problemi sa serijom 412, ali gledano spolja sve je to na ukupnom nivou malo neozbiljno.
Štap kanap održavanje, loše revizije, i nikakav plan kupovine novih garnitura nema, nema ni rezervnih delova šo je i logično, samo dokle će ići tako?
Grafit je skinuta, ali tekući problemi nisu, niti ćr u skorije vreme. Bitno da su potpisane garniture za Expo, a ovo ostalo ko šiša..
Evo jadnika.
Pogledajte prilog 198034
Koleginica mi rekla - Batajnica - ProkopJesu li pregledali ili samo ušli? Gde si ih video? Možda su samo putovali.
Šta će to biti. Ja sam danas išao sa prokopa do vuka nisam ih video.Koleginica mi rekla - Batajnica - Prokop
(2 kontrolora plus beli) tražili su svima, ali čini mi se da je rekla da nisu kažnjavali.
Normalno kada se računa da će Gorbačovi uskoro u kasaciju.
Uplatiti online dopunu, ili preko aplikacije platiti karticomEvo i ja sam ih sreo, ne puštaju bez karte, morao sam da izađem, jer sam kredit potrošio i nemam kako drugačije da uplatim kartu.
Uplatiti online dopunu, ili preko aplikacije platiti karticom
Čemu to?Како би било добро да се Горбачови након доласка замене за БГ воз ремонтују и модернизују са уградњом купеа и да возе за дужа путовања (Ниш, Лесковац, Пријепоље, Бар).
Након продужења ревизије од стране напредних кадрова са 600.000+15% километара на 1.000.000 километара.... Да, са правовременим одржавањем могу као на постсовјетском пространству и по 60 година. Али треба рачунати и санкционе услове, ево, Летонијске железнице МОЛЕ своју власт за изузеће из санкција за резервне делове за композиције које су сами производили! Ја сада не знам да ли нама дозвољавају транзит резервних делова за наша транспортна средства из Русије и Белорусије, и колико је тога локализовано код нас. Ми смо свакако нешто локализовали када смо још 1990-тих имали санкције.Како би било добро да се Горбачови након доласка замене за БГ воз ремонтују и модернизују са уградњом купеа и да возе за дужа путовања (Ниш, Лесковац, Пријепоље, Бар).
Па немојте људи да зезате...Како би било добро да се Горбачови након доласка замене за БГ воз ремонтују и модернизују са уградњом купеа и да возе за дужа путовања (Ниш, Лесковац, Пријепоље, Бар).
Ne bih se kladio u ovo, poznato je koliko cenimo tehničku zaostavštinu.a barem 1 će se sačuvati za muzej
Што, баш фале удобније гарнитуре са купеима.
Kontrolori u BG Vozu? Nisam ih sreo nikada, sreća što taj vid prevoza uopšte ne koristim već dobrih godinu i po dana. Kad su već tu, mogli bi malo da kontrolišu i koliko vozova biva otkazano i skraćeno svakog dana, a ne samo koliko putnika ima kartu.JUTROS KONTROLA U VOZU!!!