Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

Ovo je takva sramota od teksta da je strašno.

Slikas se ispred ulaza u tunel misleći da si otkrio ameriku i usudjujes se da kazes kako sada imas instant rešenje za BG Voz.

Izblamirali se za sve pare i oni i ta stranka "zajedno" i N1 sto prenosi ovakve budalaštine.

Obični klovnovi.
 
Kakve ja veze imam sa ovim sada?

Spustanje diskusije na licni nivo uz neopravdani napad na mene u nedostatku argumenata.

Ako si mislio da si ovom izjavom ispao pametan, nisi...
 

Već bejah pisao kako su N1 i Pink samo jedna kontra teža, meni je to sasvim OK, ne napadam ni jedne ni druge, svako radi svoj posao kako misli da treba, uostalom ako se zalažemo za slobodne medije svako ima pravo da iskazuje svoje mišljenje dok su granicama etičkih normama.

No, mene ovde mnogo više brine opozicija koja što se tiče mobilnosti (najviše železničkog saobraćaja) pokazuje izuzetno loša znanja i shvatanja.
Prvo, ne možeš da imaš taj turnus garnitura, uvođenjem PAN:VOZ-a i poslednji resursi Srbija Voz-a su dovedeni u granicama izdržljivosti, za nove garniture je potrebno da se pobrine BMV, čak i da im sutra padne iz dupeta u glavu da nabave nove garniture čitav proces bi trajao bukvalno tih godinu dana.
Nove garniture iziskuju nove probleme, mislim na visinu perona koja eto trenutno i sami vidite kako (ne)rešavaju taj problem.
I 'ajde da su samo garniture problem, građevina, odnosno radovi na koloseku su ovde i najveća začkoljica, jer vi imate za upravljača Infrastrukture mrtvi "IŽS" koji trenunto ne može da nabavi materijal ni za mrtvi remont lokalne pruge, jer su sada skoncetrisani najviše na SU-NS pa im svako malo pada račun u blokadu zbog materijala.
Tako da ovo opozicijsko obećanje izgleda kao demagogija - laskanje narodu.
 
Upravo javili iz N1 da Spielberg dolazi u Beograd i snima novi Indijana jones.
U novom Blockbasteru "Raiders of the lost tunnels" najavljen za 2025tu očekujte Miketića kao zamenu Harisona Forda kako istrazuje tunele nakon svetskog otkrića njihovog postojanja.
 
Od metroa nema ništa ali ovo može da zablista .
Živio BG voz

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk
 
Увек могло. И камо среће да су мног политчки згубидани нешто урадили по том питању.

Ипак, набавка возних средстава остаје отворено питање.
 
Od metroa nema ništa ali ovo može da zablista .
Živio BG voz

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk
Daj Boze da nista ne bude od ovog sns metroa, na njihovom mestu razvio bih bg voz i ne bih se petljao sa metroom jer je to previse kompleksan posao za njih. Bg voz ovakav kakav je je bolji od njihove ideje metroa.
 
БГ воз је нажалост толико деградиран задњих 5 година. А поред тога је то и изгубљено време пошто се одуговлачи са ремонтом пруга, адаптацијом и уређењем стајалишта и посебно са најбитнијим - набавком нових гарнитура што је предуслов за озбиљнији ред вожње.
 
Открили рупу на саксији. Мада је на месту критика да ће се паре бацити на мање важне ствари као што су сеоба Савског моста, јарбол, сеоба сајма са лудоријом око Експа 2027. и тд.
 
А ко каже да смо добили право за експо? Колико схватам ми смо тек поднели захтев
 
Па чему захтев ако имамо прече трошкове? Нпр. да се доврши све започето по граду, од колектора за канализацију са фабриком за третман отпадних вода, преко железнице са обилазницом, до десетине недовршених, неизграђених и непроширених саобраћајница широм града, од Т6 до Зрењанинца, од нове Кумодрашке до УМП и СМТ...
 
Zahtev smo predali prošle godine i više nije moguće podneti prijave. Imamo finu konkurenciju (Minesota, Puket i Malaga) pa je pitanje da li ćemo dobiti. No srećom nećemo čekati još dugo - odlučuje se u junu.

Ja bih recimo voleo da ga dobijemo. Nisam toliki fan projekta nacionalnog stadiona ali mislim da bi Ekspo sigurno bio razlog da se ulože značajna sredstva u gradsku železnicu (nabave nove garniture i izgradi veza do Aerodroma). Osim toga, gledao sam koliko posetilaca je bilo na ranijim specijalizovanim svetskim izložbama i bude ih nekoliko miliona. Toliki broj turista Srbija nikada ne vidi i to će biti odličan način da se promovišu i grad i zemlja i toliki priliv od turizma može samo da pogoduje celokupnoj privredi. Neki od posetilaca će se vratiti, neki će preporučiti drugima pa će biti i kasnije efekata. A nama će trajno ostati železnička veza sa Aerodromom.

Ne znam za vas kako procenjujete, ali bez tog Ekspa velika je verovatnoća da će BG:voz izgledati slično/isto za četiri godine. Šta se promenilo od 2019. do danas? Sumnjam da ćemo za četiri godine imati vezu sa Aerodromom ako ostanemo bez Ekspa.
 

Srbija Voz širi onda dezinformacije ccc..:p

Снимак екрана (777).png
 
Није стигао допис у одељење које уређује сајт :p
 
Jutros iz Mladenovca za Zemun kasnjenje 45 min

Je l se to cesto desava ili se nesto desilo?

Inace uvek ide na vreme?
 
Iz Mladenovca voz uvek kasni bar 30 minuta. Moje iskustvo je da Ovča - Batajnica skoro nikad ne kasni, Ovča - Resnik tu i tamo ali uglavnom ne, Mladenovači i Lazarevački kasne poprilično.
 
Vrh