Voz do Karaburme, Višnjice (Rospi ćuprije) i Mirijeva mogao bi da krene već sledeće godine, izjavio je Đorđe Miketić iz stranke Zajedno.
n1info.rs
Već bejah pisao kako su N1 i Pink samo jedna kontra teža, meni je to sasvim OK, ne napadam ni jedne ni druge, svako radi svoj posao kako misli da treba, uostalom ako se zalažemo za slobodne medije svako ima pravo da iskazuje svoje mišljenje dok su granicama etičkih normama.
No, mene ovde mnogo više brine opozicija koja što se tiče mobilnosti (najviše železničkog saobraćaja) pokazuje izuzetno loša znanja i shvatanja.
Prvo, ne možeš da imaš taj turnus garnitura, uvođenjem PAN:VOZ-a i poslednji resursi Srbija Voz-a su dovedeni u granicama izdržljivosti, za nove garniture je potrebno da se pobrine BMV, čak i da im sutra padne iz dupeta u glavu da nabave nove garniture čitav proces bi trajao bukvalno tih godinu dana.
Nove garniture iziskuju nove probleme, mislim na visinu perona koja eto trenutno i sami vidite kako (ne)rešavaju taj problem.
I 'ajde da su samo garniture problem, građevina, odnosno radovi na koloseku su ovde i najveća začkoljica, jer vi imate za upravljača Infrastrukture mrtvi "IŽS" koji trenunto ne može da nabavi materijal ni za mrtvi remont lokalne pruge, jer su sada skoncetrisani najviše na SU-NS pa im svako malo pada račun u blokadu zbog materijala.
Tako da ovo opozicijsko obećanje izgleda kao demagogija - laskanje narodu.