Politika je čudo.И на све то у недостатку гарнитура, они уводе Панвоз. Само трпај...
Zašto voz svako malo usporava? Taman ubrza, pa uspori.. Zar je ta pruga već propala? Dobro i stigne za pola sata sa tolikim usporavanjima.Izgleda da samo Gagi prati rad PAN:VOZ-a, rekao bih da linija neće ići prazna, ali ne treba očekivati prepunjene vozove..
Inače, gde će biti terminarna stanica za taj direktni voz iz Pančeva za Novi Sad, nešto ne verujem da će ići do Vojlovice ili se varam?
Da smo kupili veš mašinu ili tv, važila bi garancija, ovako nema veze.Zašto voz svako malo usporava? Taman ubrza, pa uspori.. Zar je ta pruga već propala? Dobro i stigne za pola sata sa tolikim usporavanjima.
Pre nekoliko dana sam pokusao da udjem na stanicu Karadjordjev Park sa kartom kupljenom telefonom, kad ono, ne moze. Kontrolori Bus Plusa koji stoje na kapijama ne mogu da ocitaju kartu kupljenu telefonom koja nije ocitana na validatoru, a validatori na kapijama nemaju NFC i ne mogu da ocitaju karte kupljene telefonom i tako propustim voz dok sam otisao do trafike po kartu.Ma da l' je moguće, samo gurneš i prođeš... Neverovatno... A pričalo se još proletos da nema više švercovanja... Plašio sam se, da su mi švercerski dani odbrojani, kad ono, međutim...
Pre nekoliko dana sam pokusao da udjem na stanicu Karadjordjev Park sa kartom kupljenom telefonom, kad ono, ne moze. Kontrolori Bus Plusa koji stoje na kapijama ne mogu da ocitaju kartu kupljenu telefonom koja nije ocitana na validatoru, a validatori na kapijama nemaju NFC i ne mogu da ocitaju karte kupljene telefonom i tako propustim voz dok sam otisao do trafike po kartu.
Kontrolori su mi rekli da gore kod Fransa udjem u bilo koji autobus ocitam kartu i izadjem i vratim se na voz. Genijalno.
1. Nema dovoljno garnitura ni za BG:VOZ a kamo li za ovo šta predlažeš.Dva Gorbačova i cepaj.
Nisam bio, ali mi drug kaže da je zaključana kapija između "dunavskog perona" i "pančevačkog mosta", čime se dodatno konplikuje presedanje na BGvoz (ako je to tačno).
1. Znam, ali to nije nepremostivo1. Nema dovoljno garnitura ni za BG:VOZ a kamo li za ovo šta predlažeš.
2. Na stajalište Pančevački Most se ulazi na jedino za to predviđeno mesto tamo gde su turniketi.
Zasto ne kupe polovne garniture?
Pa ima ogradu da bi se sprečilo švercovanje i putnici usmerili ka truniketima. A i ta ograda uopšte i nije ni blizu zone "Dunavskog" perona. Tako da mi nije jasno šta je problem sa "zaključanom kapijom" na ogradi?1. Znam, ali to nije nepremostivo
2. Pričam o "Dunavskom" koji ima ogradu od signala ka mostu