Noki
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.05.2018.
- Pohvaljen
- 7.041
Nisam shvatio, ne možeš nikome pokazati staru kartu jer se očitava QR kod, ako je stara karta neće te pustiti. A da uzmeš kartu za voz za drugu relaciju i prođeš sa njom opet nisi ništa uradio jer može da te sačeka kontrola u vozu (U BGvozu povremeno u ostalim vozovima stalno).
Drugim rečima, neko bi morao da preskače prugu kako ne bi platio kartu, al još uvek rizikuje da ga kazni kontrola u vozu. Ukoliko je istina da ugrađuju kontrolu pristupa na svim stanicama od Beograda do Novog Sada, onda onaj ko nema kartu u vozu znači da je preskočio barijeru, dakle kazna 2000din po tarifniku Srbijavoza
Mislio sam da će biti kao kod Vuka.. tamo bih samo pokazao kartu nije bilo očitavanja... karta ima barkod i mogla je i stara da prođe... u redu ići ću okolo i preko ograde ako mora... moja stvar... ne brine mene busplus kontrola u vozilu i pitanje je hoće li je biti... još će se iskristalisati načini kako sve i gde može da se uđe... skupe su mi karte, šta da radim... sta se iščuđavaš 80% na pančevcu ulazi na "neformalne" načine... izvini što ne mogu da budem bolji Srbin na forumu... kažem iskreno kako jeste...