boca-ica
Professional
- Učlanjen(a)
- 02.04.2010.
- Pohvaljen
- 5.268
Fala majstore - i vec sam downloadovao :kk:solecar wrote : ....., tako da sam je ispravio , i evo ispravnih linkova....
+1
Fala majstore - i vec sam downloadovao :kk:solecar wrote : ....., tako da sam je ispravio , i evo ispravnih linkova....
Ljudi su kukali kako im fali polazak oko 23h iz Ovče , i ovi umesto da uvedu taj jedan polazak , oni samo prebacili 8098 da ide oko 23h , pa sad oni koji su koristili prvobitni polazak u 21:51 sada kukaju. Zbog ove promene sada imamo svakodnevno rupu od 1h 30 min uveče iz Ovče , plus što nedeljom imamo istu takvu rupu popodne , još sa prvobitnim redom vožnje uvedenu , koju nisu sad sredili. Za ovu popodnevnu rupu je dovoljno samo prekomponovati polaske nedeljom , ali ne to je za njih toliko komplikovano ...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=428805#p428805:fvnedvaz je napisao(la):Kokos » January 19th, 2017, 9:39 am[/url]":fvnedvaz]Inače red vožnje bg voza radi kompletan id***, ali neću ovog puta ulaziti u detalje jer mi neke promene odgovaraju, koliko god da su glupe.
Да. Има дупло више врата, и постоји могућност изостављања клозета. У нашим условима са обзиром на карактеристике транспортних токова, идеалан би био овај од 75 метара, какав је у Србија возу, са 8 пари широких врата, без клозета већина (у онима који би се користили за Младеновац и Лазаревац треба клозет и два пара врата мање), редуктор за брзине до 120км/с, али убрзање 1,1м/с2 (РВР је 0,7м/с2), више места за кабаст пртљаг/бицикле/особе у колицима.Дошљак":20404oye je napisao(la):Постоји ли нека градска верзија ФЛИРТа?