Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

Sta uraditi po ovom pitanju. Jasno vam je da ovakvim glupostima prakticno obesmisljavaju velika ulozena sredstva u rekonstrukciju stajalista, stanica, pruge i pratece opreme na pravcu do Panceva.

Igor":1316dzss je napisao(la):
Sta uraditi po ovom pitanju. Jasno vam je da ovakvim glupostima prakticno obesmisljavaju velika ulozena sredstva u rekonstrukciju stajalista, stanica, pruge i pratece opreme na pravcu do Panceva.
+1 ja sam se bojao upravo ovoga...

Jel se to Vojvodina odcjepljuje?
Podsjeca me to na voz Subotica - Segedin. Srpski voz do Horgosa a onda presjedanje na madjarski voz do Segedina

Da moramo da obavimo aneksiju Pančeva da se sredi to sa vozom da ide lepo do Bg - a i luku da ne pravimo na vodoizvorištu.
Šalu na stranu ovo je za proteste zaista pre 15 godina smo se vozili do Pančeva vozom a sad izbace te u Ovči.... mafije i naftni lobi su na delu kao dan je jasno.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Па добро , не видим шта је ту проблем ако ће воз из Панчева и БГ:ВОЗ бити савршено усаглашени-изађеш из једног , уђеш у други...
Видим једино проблем у цени карата које су безобразно скупе! :evil:

Преседање са возова је јако ружна пракса и то треба избегавати по сваку цену. Говорим то из личног искуства. Не постоји ни један логичан разлог да воз иде само до Овче.

Moze da ide do kolosjeka do kojeg je isao ispod p mosta kod okretnice buseva

Teoретски може и до Прокопа, само изгледа умови ЖС/СВ нису у стању то да осмисле и реализују. Овим је у потпуности обесмислен цео помпезно најављивани ремонт пруге БГ-Панчево са подизањем брзина.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=412001#p412001:zuebdox3 je napisao(la):
Дошљак » Пет Окт 21, 2016 11:21 pm[/url]":zuebdox3]Преседање са возова је јако ружна пракса и то треба избегавати по сваку цену. Говорим то из личног искуства. Не постоји ни један логичан разлог да воз иде само до Овче.

БГ:ВОЗ је линија градског превоза и да би ишла до Панчева знаш већ шта треба да се уради ... :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=412017#p412017:3hsxmbbw je napisao(la):
Norexan » Пет Окт 21, 2016 11:28 pm[/url]":3hsxmbbw]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=412001#p412001:3hsxmbbw je napisao(la):
Дошљак » Пет Окт 21, 2016 11:21 pm[/url]":3hsxmbbw]Преседање са возова је јако ружна пракса и то треба избегавати по сваку цену. Говорим то из личног искуства. Не постоји ни један логичан разлог да воз иде само до Овче.

БГ:ВОЗ је линија градског превоза и да би ишла до Панчева знаш већ шта треба да се уради ... :)

A са друге стране су скоро па одлучили да продуже БГ воз до Пазове :) Све се може кад се хоће, највећа глупост је робовање неким глупим административним заврзламама.

Па може , ако то желе два града... :)
И сад ћемо имати линију Нова Пазова - Панчево :D

Nije nikakav problem povezati dva grada ali da bi se za sto manje vremena stiglo BG Vozom moraju se neke stranice srediti.

Palo mi je nesto na pamet...
da nemaju mozda namjeru da sve vozove koji Beograd povezuju sa Banatom (Pancevo, Vrsac, Zrenjanin...) izmjeste sa stanice Dunav na neku buducu stanicu Ovca? ko zna, mozda je isti scenario u igri kao sa BNV. Zatvaranje stanice Dunav i izgradnja Beograda na Dunavu :roll:

Kreneš iz Pančeva i voz stiže u Beograd stanica Ovča u sred njive :-(

fdf30a6b601edb8f530bff7c5a74bd81.jpg

729696c9fb92312ec7228e3d0f0efef8.jpg

Ova nova linija je verovatno nešto najidiotskije što su mogli da smisle. Ne toliko zato što je kratka, već zato što u suštini nagovaraju ljude da dva puta plaćaju kartu za - u suštini - jednu rutu (čak i da neko ide od Pančeva do Ovče, nema nijednog razloga da ostali tu presedaju). Time, naravno, teraju ljude da koriste drumski prevoz.
Neko je pomenuo protest, i ja sam saglasan sa tim, no mislim da bi prvo trebalo da sačekamo da se oglasi Karlo i da predloži šta je realno da se radi u ovakvoj situaciji.

докле год је садашња кумовско-брачно-братска гарнитура на власти у Панчеву, ово је најбоље што могу да добију

Vrh