dex87
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 06.05.2016.
- Pohvaljen
- 298
Treba platiti obezbedjenje i kontrolore tako da, ne verujem da ce biti od toga nesto.loyola":p5y4dnzy je napisao(la):Umesto da plate kartu ljudi, oni gledaju alternativu... O Boze... Drago mi je da ce bar ovde konacno da uvedu placanja. Mada pored tih rampi bi trebalo da stoje kontrolori ili obezbedjenje da se ne preskacu.
Ja licno taj bus plus ne podnosim, svaki x kada se odkucam ne dodje kontrola da me proveri, a jedno da se ne odkucam ko baxuz kontrola bi me uhvatila.
Druga stvar da li je moguce da nam je taj bus plus najbolja moguce resenje?
Kao sto Rekoh, ne verujem da ce ona masa nastaviti da koristi beovoz po toj nebuloznoj ceni (96 din) za jednu stanicu, pa to onda nije voz to kao da je neki linijski taxi...
Taj bus plus moze biti malo povoljniji, zasto npr tih 96din nebi bilo za ceo dan a ne 90min?
Znaci ja odem na posao i vratim se ode 2x96din ejjjjj...pa to je neki dorucak.
Drugo, zasto naplata nebi bila dinamicna, npr da za stanice tj na tim mestima na objektima ZS postoji druga tarifa za naplatu, npr 48din voz je to ipak...
Hocu da sa kartom Pancevo - Beograd koju koristim zbog voza da prolazim i po tim check pointima u toku dana na tim stanicama, ma ima milion nacina, ovim putem sa ovako lose uredjenim sistemom u drzavi naplata karte je nesto sto se na kraju uvodu, a sve ostalo bitnije treba prvo i pod hitno i sve ce biti bolje, ovo nije nacin..
Placas porez, strahujes u prevozu dal ce kontrola za jednu stanicu da te kazni, postujes pravila, a sistem te gazi i ljudi u sistemu se ponasaju kao da je drzava njihovo privatno vlasnistvo.
Izvinjavam se za off.