spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.404
Ne radi se obnova pruge do luke, samo do Pancevo glavne i sto je najgore ta pancevacka stanica se ni ne renovira kao ostale stanice koje dobijaju nove perone.
Karlo del Ponte":39ezn4bd je napisao(la):@Zidar
Hvala! Uz napomenu da bi trebalo ipak imati odvojene redove voznje za Valjevo, Pozarevac i Veliku Planu, da se ne zbunjuju korisnici. Valjda ce biti ponovo 11 pari vozova za Valjevo, kada se popravi deo pruge ostecen u klizistima u maju 2014.
Пост је са теме о Метро-у, али овде му је прикладно место.11030":it9p30ca je napisao(la):Ljudi, ja sam danas setala zeleznickom stanicom Rakovica pa produzila do stanice Knezevac. Tu kao treba da prodje 2.linija BG voza (po nekim gore tumacenjima metroa). Ranije sam svracala i na st.Topcider. Ja ne znam kojim recima da opisem cinjenicno stanje na stanicama, Topcider je bar zelen, pa i nekako, Rakovica ako bi se okrecila i sredio prilaz i licila bi na nesto, ali Knezevac, bukvalno je kao onaj grad pored Cernobila, drvece je preuzelo vlast, preko pruge vodi asfaltni putic ka Vidikovcu, kroz favelu majke mi, ono nisam znala da postoji u Bg (nisam nikad isla u Kaludjericu poredjenja radi). Jadni ljudi koji tu zive, na jbn steni, uklesani u istu. Ali sveopsti utisak nije raspad stanje vec cinjenica da nema za koga tu bg voz da prolazi. Koga da kupi, duhove iz napustenih fabrika ili par stanovnika okolnih favela? Da sruse one hale nicega i naprave naselje u buducnosti, pa ajde...Ovako cist besmisao.
Igor":2s82h8nx je napisao(la):sta ti je ovo ŽSR?
Nikola '93":267r0ur9 je napisao(la):A sto treba jos 25 buseva da se ove linije uspostave?
Express":2ukdhphs je napisao(la):Igor":2ukdhphs je napisao(la):sta ti je ovo ŽSR?
Verovatno Zeleznicka Stanica "Rakovica".
Igor":2p4lr9dk je napisao(la):Express":2p4lr9dk je napisao(la):Igor":2p4lr9dk je napisao(la):sta ti je ovo ŽSR?
Verovatno Zeleznicka Stanica "Rakovica".
Da , to znači upravo to.
Igor":2p4lr9dk je napisao(la):Moze ali da zadrzi u potpunosti sadasnju trasu pa da od sadasnje okretnice nastavi dalje levo pored pijace ka rakovici ima tu par stanica.
Из саме долине, из "жабље перспективе", како се то каже уметнички, наравно да се ништа не види. У пракси, трамвајска линија 3, која иде на сваких 8 минута у шпицу је одлично попуњена.
Не треба, са истим бројем аутобуса имамо унапређен систем.Nikola '93":2i2rp6xs je napisao(la):A sto treba jos 25 buseva da se ove linije uspostave?
Сам си написао одговор. Корупција мора да опстане, приватни превозници морају да се субвенционишу.spatiotecte":1wajzir0 je napisao(la):Zasto se vise ne ulaze u ovaj vid prevoza?
Najvise je napredovao u svojoj prvoj godini zivota od 2010te do 2011te i do sad nista novo.
zidar":1pl5x9fs je napisao(la):prilog
plan iz 48.