mekbejn
Advanced
@oftopic
Pantografe, to neki basketaški potpis?
Pantografe, to neki basketaški potpis?
solecar":zizdx8v2 je napisao(la):Najbolje bi bilo recimo , da subotom i u vreme spica ide na 15 - ak minuta , a da ostalim satima saobraca na pola sata , a da nedeljom celodnevno saobraca na pola sata.
Пантограф":zizdx8v2 je napisao(la):@solecar
С тим што ја мислим да радним даном целог дана треба да иде на 15 минута, с тим да у шпицу иду дуже композиције. То, додуше, неће скоро бити могуће.
direktor":3jakznvr je napisao(la):Pa do ralje ide gradski bus sa trosarine , neka proba kobinovati kola do ralje i gradski bus , mislim da bi ga izaslo jeftinije
Ако говоримо о доносиоцима одлука, односно власти, нема!Moravac":3fcwcebc je napisao(la):Čisto informativno. Jel ima nekih razmatranja, planiranja istraživanja o BG vozu prema Ralji, Parcanima, Velikoj i Maloj Ivanči, Popovićima.... itd, jel ima nešto u tom smeru?
Moj kolega plaća mesečnu kartu za Lastu 7000 dinara, a iz sela je u okolini Ralje !!!
Molim te prenesi nam koliko je bilo putnika i koliko je trajala voznja od Pozarevca do Beograda?Gorstak89":1tuucr0q je napisao(la):Beovoz prepolovio broj polazaka za Požarevac. A ja sam se juče vozio klasičnim vozom na kome je iskočilo grejanje malo po polasku.
Inače koliko čujem fale nam i vagoni za obične vozove pa svuda ide po jedan vagon. Tuga..
direktor":h8gr615j je napisao(la):Mozda je mvodja sa foruma