direktor":1njcqki8 je napisao(la):E znaci to je jedna od lokacija za saranje postaviti cuvara pa kad krene da sara usi u masnu ,ili treba kao onaj sto je svrlao po zemunu pa ga dovatila struja i ostali samo dugmici
Борчанац":1q3akkmu je napisao(la):Комшија, радник железнице ми је рекао да је био присутан када је група колега поправљала буџет. Тако што су водили 4 момка са ранцем пуним ауто лакова. Као нека гаранција, обезбеђење, оно као ми вас водимо, нема бриге...
Колико мислите да то има смисла, да ли сте чули за такве ствари, посумњали?
Борчанац":1mlmz1ne je napisao(la):Комшија, радник железнице ми је рекао да је био присутан када је група колега поправљала буџет. Тако што су водили 4 момка са ранцем пуним ауто лакова. Као нека гаранција, обезбеђење, оно као ми вас водимо, нема бриге...
Колико мислите да то има смисла, да ли сте чули за такве ствари, посумњали?
Борчанац":3aaw8vx9 je napisao(la):Ја питам, не оптужујем никога. Знам како и колико се ради графит а склон сам да приметим да су возови у круг ишарани, на сваком свом делу. Јасно ми је колики труд и време је потребно, да то не иде толико неопажено. А човек старији, озбиљан, радан, поштен... стара гарда, не искварена. Право ми је чудо да је на тако неку тему причао у опште, тек ми је чудно да би измишљао. Зато ми је интересантно било. Опет, ви би то најбоље знали, тешко би се сакрило.
Razmisli malo, zašto bi davali pare ako to mogu da urade kad god hoće i gde god požele i to sa neviđenim bezobrazlukom?? Taj problem se šaranjem vozova stalno se potiskuje u stranu a ne smem ni da pomislim šta će biti kada nam od septembra dođu Flirtovi. Prosto ne znam kako ćemo ih sačuvati od grafitera.Борчанац":3jf7h9xd je napisao(la):Ја питам, не оптужујем никога. Знам како и колико се ради графит а склон сам да приметим да су возови у круг ишарани, на сваком свом делу. Јасно ми је колики труд и време је потребно, да то не иде толико неопажено. А човек старији, озбиљан, радан, поштен... стара гарда, не искварена. Право ми је чудо да је на тако неку тему причао у опште, тек ми је чудно да би измишљао. Зато ми је интересантно било. Опет, ви би то најбоље знали, тешко би се сакрило.
Davno napisano ...Prosto ne znam kako ćemo ih sačuvati od grafitera.