mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 10.731
Kazu na gsp forumu... :notok: Pa Vucko da li ti mislis da bi i jedan masinovodja dozvolio sebi da bude podmicen od strane decurlije i degradira prvo sebe pa onda i struku??? Ja sam masinovodja na tom BG-vozu i znam da bi svaki moj kolega polomio kicmu tim budalama kada bi ih uhvatio na delu! Ali kao sto RILE napisa njima je dovoljno 2-3 minuta da iscrtaju to sto su naumili i onda bezanija! Meni se desilo da iz Batajnice krenem ka P.Mostu sa cistom garniturom i po zaustavljanju na stajaliste T.Bunar debili iskoriste ta 2 min. i isaraju deo zadnje upravljacnice. I sta sam ja tu mogao? NISTA!!! Zato bi te zamolio da napises ime tog moderatora na forumu gsp-a da vidimo o cemu je tu rec! Jer to su vec ozbiljne stvari i sa njima se nije zezati! Pa vi niste svesni koliko smo mi kivni i ogorceni na te koji dolaze i crtaju grafite po garniturama!!! Kao prvo mi se prema tim vozovima odnosimo kao da su nasi. Jer mi provodimo trecinu naseg zivota na njima i takvi komentari tog tipa me bas umeju iznervirati!!!
Izvinite ako sam bio malo duzi u izlaganju ali to je to jbg. Pozzz!!! :/
Izvinite ako sam bio malo duzi u izlaganju ali to je to jbg. Pozzz!!! :/