Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Entdecken Sie (RB)2024-3, Foto, Wk2, Blick auf das ehemalige Königschiff von Serbien, 1943 in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
Da takva vozila postoje, nije mi nikakva nepoznanica, i postoje ona već godinama. Nisam siguran dal je to baš za nas, mislim na našu filozofiju rada po sistemu lako ćemo, i dok ide ide. Važi to za sve. Davali bi svakom putniku po jednu kofu u nekom trenutku, čisto da imaju čim da se zanimaju dok se voze.
Državna kompanija "Jugoslovensko rečno brodarstvo" prodata je konzorcijumu četiri firme za 10,9 miliona evra, što je kako navodi portal Pištaljka, upola manja suma od procenjene.
Malo da pokrenem ovu temu.
Kad sam već skiciria za žel. BG čvor, aj i ovde da nabacam svoju ideju kuda bi mogao da prođe rečni saobraćaj.
BG ima i sada potencijal, a kamoli kada bi se planski spustio na reke.
LINIJA 01:
- blok 45
- blok 40
- blok 70
- ada
- sajam
- negde BG na vodi
- ušče kod brankovog na novom beogradu
- pristanište
- 25 maj
- silosi
LINIJA 02:
- pupinov most
- gornji zemun, kod restorana Široka staza (tu negde)
- stara kapetanija
- bačka strana da se povežu Crvenka i taj deo Borče
- 25 maj
- silosi
- pančevac
LINIJA 03:
- višnjica kod restorana Dunavska terasa
- višnjica kod OŠ Ivan Milutinović
- pančevac
- silosi
- 25 maj
- negde kod parka Prijateljstva
- negde kod hotela Jugoslavije
- stara kapetanija
- bačka strana da se povežu Crvenka i taj deo Borče
LINIJA 04:
- stara kapetanija
- 25 maj
- pristanište
- negde BG na vodi
- sajam
- ada
- blok 70
- ada međica
- blok 40
Brzina broda bi trebala da je nekih 25km/h, zatvoren, kapaciteta 80-100 ljudi kako bi radio tokom cele godine i bio isplativ. Tj da se isplati ljudima da idu njime ako im je usput a ne busom / autom kroz grad.
Gledao sam da ima logičnih presedačkih tački i da je naseljen deo. Ovo sve može da se produži uzvodno i nizvodno. Ili uvedu neke ekspres linije od periferije do 25 maja / zemuna.
Isto da je od jedne do druge krajne stanice oko 1h vožnje, i da se na najfrekvetnijim tačkama što više linija susreće.
Moguće je dodati još neko pristanište na levu il desnu obalu pa da se raudvoje linije. I zavisi šta će da se sa gradom nakon proširenja BGa na vodi i ako se jednog dana bude radila zona Luke Beograd.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.