Treba torpedovatibar polovinudve trećine komercijalnih splavova u Beogradu. Za stambene i rekreativne bih morao da razmislim.
Medijska blokada je neverovatna... Ljudi koji tu žive ne znaju ni za zakazan protest, ni za kopanje nasipa...legalizaciju splavova. Sreo sam par ljudi, nisu čuli... jer ne prate društvene mreže.Sve ovo pokazuje besmislenost tzv gradjanskog otpora u srpskim uslovima gde vecina gradjana nije u stanju da pojmi znacaj zejednickog interesa.
Male, organizovane grupe i entuzijasti nemaju nikakve sanse pred drzavnom represijom.
U Srbiji smisla ima samo pokretanje velikih masa ljudi, > 10000, blokade auto puteva, aerodroma itd.
Mislim da ljudi vrlo dobro znaju sta se desava. Cela situacija traje godinama.Medijska blokada je neverovatna... Ljudi koji tu žive ne znaju ni za zakazan protest, ni za kopanje nasipa...legalizaciju splavova. Sreo sam par ljudi, nisu čuli... jer ne prate društvene mreže.
Znao je bivši Slobin ministar informisanja šta radi.
Evo, necu postovati ovde nista za mesec dana, pa cemo da vidimo rezultate otpora fasistima.MC_ tražiću da te banuju sa ove teme ako i ovde širiš defetizam. Zračiš brate
Ti sigurno bolje od mene poznaješ moje višedecenijske prijatelje koje nikada nisi ni sreo...Mislim da ljudi vrlo dobro znaju sta se desava. Cela situacija traje godinama.
Prave se da ne znaju.
Na N1 su ovio dogadjaji svaki put propraceni reportazom.Ti sigurno bolje od mene poznaješ moje višedecenijske prijatelje koje nikada nisi ni sreo...
Ako neko ima snimak obraćanja profesora Šumarskog fakulteta, molim da da prenese i ovde. Čovek je sve lepo objasnio.
Da, zamisli!Ipak je bilo nesto ljudi.
Ipak ne cute svi.
A stako sutra ipak dodju policija i radnici i urade to sto su zamislili?Da, zamisli!