Da k distrktasi imaju fin pogled sa prozora
Predsednik je najavio još davno svoj projekat za donji grad:I ceo Donji Grad bi mogao da se pretvori u lep, prostran parking.
Kasnije bi mogla da se dozvoli gradnja, gore na tvrdjavi, pa bi radikalsko plemstvo imalo dole i garaze.
Mogao bi da se napravi i panoramski lift za te dobre ljude.
етно село КалемегданPredsednik je najavio još davno svoj projekat za donji grad:
Ako je za utehu i na Petrovaradinskoj tvrđavi je isto,ima korova i na glavnim stazama...Bice ne mogu da se dogovore izmedju jkp zelenila i jkp parkovi ko je nadležan za kalis totalno nebitnu lokaciju
Oni nisu to kosili od onih mojih slika iz juna, ej preko 2 meseca, ne radi se ovde o nedelju-dve nekošenja, jezivo. Baš sam u ponedeljak prošetao i isto je stanje opšte zapuštenosti na celom potezu te donje staze od početka kod Pariske pa do ovog dela gde si slikao.
Nije za utehu to sto Petrovaradinska tvrdjava nema preduzece kao sto ima Beogradska tvrdjava nego nadlesnost kako kome padne a tamo je vec sve u fazi raspadanja i u haosu....Ako je za utehu i na Petrovaradinskoj tvrđavi je isto,ima korova i na glavnim stazama...
Mislio sam na korov i neodržavanje,kao i na nesposobnost nadležnih...Nije za utehu to sto Petrovaradinska tvrdjava nema preduzece kao sto ima Beogradska tvrdjava nego nadlesnost kako kome padne a tamo je vec sve u fazi raspadanja i u haosu....