lily of the valley":1zxx4pv2 je napisao(la):
. I onaj sto je naveo da ima 15 prijatelja koji su svi pokupovali stanove…Zaista sam u cudu. Izvinjavam se na pitanju, to je zaista veliki broj prijatelja, pa jos svi da imaju taj novac…odakle i jedno i drugo?! Nice kiss buducim komsijama.
Moj motiv da se ovde pojavim je bio taj da iznesem svoja iskustva sa primedbama i reakcijom investitora na iste. Upravo zbog onih koji tek treba da preuzmu stanove. Umesto pitanja na tu temu, dobih gomilu neočekivanih potpuno druge vrste. Pa ondaK hajde:
Lilice, svi smo rodbina ili bliski prijatelji braće Šarić. :lol: Osim dvoje koji su Canetovi.
Ne shvatam u čemu je problem da imam petnaestak prijatelja koji su kupili stanove ? :bash: ( seti se budalo, seti se )
Kada istabanaš skoro 50 godina, najlepši period godine ti je februar. Jer od oktobra i Mitrovdana, počinju moje slavske muke, trčanje s kraja na kraj grada, ponekad i tri puta u toku dana, pa sve do Sv. Save. Spoznadoh da, pored tri najveće, moji prijatelji slave i neke Svete tata- Mrate, Vrače, Alimipije, Avramije, Stevane, Luke, Petke. Nažalost, metabolizam u mojim godina ne prihvata takav ritam obžderavanja i opijanja, i zato se radujem februaru i slavskoj pauzi do Đurđevdana. Naravno, ovu prazninu popunjavaju njihovi rođendani, godišnjice, dečji rodjendani, a nevernici ( ili je lepše ateisti) takođe izmisle neke svoje datume i povode za okupljanje, ali je to ipak lakše podnošljivo i manje stresno ( po vagu ).
Elem, nemam nameru da ovde iznosim niti svoju, niti imovinsku kartu mojih prijatelja ( btw, zapitaš li se ponekad odakle
HILJADE automobila sa BG tablicama vrednih najmanje kao 1-s stan u Belvillu ) ali mogu da kažem da se veoma razlikuju, socijalno, starosno, metalno. Jedina sličnost im je da su minimum fakultetski obrazovani, da nema mlađeg od 35 godina.Načini kupovine su bili najčešće gotovina, ali ima i par njih koji su u kreditima do " krvi "
. I mogu da dodam da je moj motiv za kupovinu bio diversifikacija. Račundžijama prinosa na oročenju štednju hvala (sve to mi je i više nego poznato) ,a želim vam da i vi jednog dana radite isto što i ja.
Lili, NHF, možda platim i neku kaficu u kraju kada budem kupio kirijicu.