lily of the valley
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 26.01.2010.
- Pohvaljen
- 0
Kiselo grozdje
Драга Васка, ово није сајт www.ojadjenikupci.com, већ сајт посвећен изградњи Београда који постоји већ пар година и има нека своја правила. На њему расправљамо о ономе што је направљено, ономе што се гради и што (не)ће се градити. Са свим добрим и лошим странама појединих пројеката, онако како их виде чланови форума. Разумем твој проблем, драго ми је што је БеоБилд послужио као платформа на којој се организују оштећени купци станова у Белвилу, али немаш право да тераш људе са сајта и одређујеш шта може, а шта не може да се пише на њему.vaska":1xx601i4 je napisao(la):I jos nesto,molim one sto su se uselili u svoje stanove i zadovoljni su istim,da to reklamiraju na nekom drugom mestu,ovde samo iritiraju ojadjene kupce.
Bla Bla Bla, ti si sramota ljudske vrste kakva se retko vidja. Osim toga, povrsan si, nedovoljno informisan a posto dajes sebi za pravo da iznosis ovakve zakljucke, neotesan si, primitivan a jos ak si iskren u onome sto si rekao, onda si i glup!Bla Bla Bla":2pioxl8x je napisao(la):Šebojac, od 14 zgrada investitori su uselili 11, dakle nije crno belo ako gledaš celo naselje, više je belo, ali mi je jasno da to tebe ne zanima jer nisi kupio celo naselje.
Ti imaš svoj problem, za koji si moraš priznati i delom sam kriv, jer zašto neko ko ima da plati kvadrat 2000 evra dozvoljava sebi dok ima trudnu ženu da spava u šupi?! Lave, ako spadaš u promil onih građana Srbije koji imaju mogućnost da kupe stan na odličnoj lokaciji, i da ga dooobro plate onda si valjda sposoban da platiš zakup stana, a ne šupe!
Mislim da sam sebe zaje*******avaš!
Malo mi postaje muka kuknjave zbog kašnjenja primopredaje stana, kao da smo se navikli da sve funkcioniše savršeno, kao da niste svesni gde živimo, moj drugar nikad nije ni uselio u stan u Višnjici, a vaši su maltene završeni, imaju jedan problem koji će se rešiti i to je to!
Izgleda da postoji, moj kolega iz kancelarije a i jos neki.iris":2pawt9f8 je napisao(la):Da li postoji neki kupac koji nije uselio u belville, a da ga nisu do danas zvanicno obavestili o novom roku niti e-mail-om niti telefonom? To je moj slucaj.
Ako već živiš u Đurđevku ili bilo gde u naselju sama znaš da vrlo malo svetla gori uveče, što je jedan od pokazatelja da je previše stanova kupljeno za izdavanje, nisu useljeni, mnogo ih je u ponudi i izdavanje slabo ide, ne treba da radiš u agenciji za nekretnine, dovoljan je google. Naravno, gde je velika ponuda cene idu dole, šta te tu buni?lily of the valley":23j3a04t je napisao(la):E, ovo je vec smesno. Cene u Belvilu pale ispod cena u drugim delovima grada? Ili su svuda pale bas onda kada sam ja onako osurena prestala da budem podstanar. Nice try, Bla Bla. Veruj mi, slatko se smejem u ovom trenutku. Da nisi mozda iz neke agencije za nekretnine? :blah: