Ako vec kupis stan pa onda shvatis da ipak "nece kaki", najmanji gubitak je stan prodati. Ako nije hitno, sacekas par godina pa ga zavalis za iste/vece pare... Kakav bre raskid ugovora, posebno ako imas kredu za stan, dao si vec nekolio soma evra kamate? Inace, ne verujem da bi Blok67 nesto mnogo zatezao ako se pojavis sa zeljom da raskines ugovor... Njima ostaju kvadrati, a tvoj kes su vrteli godinu i kusur dana. Odlican biznis...
Nego, da ja vama pricam o zizku!
Bio sam u tazbini, pozalio se i cuo pricu mog tasta: on je pre 15-ak godina.zizak u nekom ormaru tretirao fenom na mestu gde je cuo crva. Bilo je uspeo 100% - evo ga, ormar je dan danas ziv i zdrav u dnevnoj sobi. Sad kapiram, ako zizak nije evoluirao u medjuvremenu, ova termo cebad mogu dati rezultate. A ako mi se negde i pojavi crv za godinu dve, i ja cu fenom na zver!
Inace, moj subjektivni utisak je da je parket u Seboju lepsi nego kod useljenih komsija. Vec cujem kako zli jezici govore da je to zato sto u Seboju parket na neki nacin "ima dusu", ali videcete, stvarno je (bio) mnogo dobro uradjen
Pozdrav!