ne treba da budes sumarski ing., da bi znao da iz larve (koja se zapati u sirovom drvetu a kasnije nedovoljno osusenim i obradjenim za izradu parketa), izlazi crv koji vremenom (godinama, jer drvo nesto i nije hranljivo) gricka parket, praveci kanale i haos u njemu...u medjuvremenu (dok ti slusas orkestar sviraca u svojoj spavacoj sobi) crvic poraste u insekta sa KRILIMA, koji sa svojom ralicom napravi rupu na parketu kroz koju napusta moj parket i odlazi .... gde?deda":2lvhgal8 je napisao(la):Da se ogradim, ponovicu da je to moj subjektvni utisak. Video sam samo jedan stan u Seboju - moj. Slazem se da za objektivnu ocenu nemamo reprezentativan uzorakfikcija":2lvhgal8 je napisao(la):hey, deda nemoj da izmisljas....parket u seboj zgradi je bez veze (nije isti u svim stanovima, niti na svim spratovima ali velika vecina jeste, i to sa zizak problemom).
A glasine o mogućim "seobama žižaka" sam i ja čuo, mada mi je jako teško da zamislim tvrdog crva sa papagajskim kljunom kako puzi unaokolo po betonu, ili da se ukrcao u neku cipelu... On se kreće kroz drvo i valjda je drvo granica njegovog staništa...
Ima li koga ko je završio obradu drveta na šumarskom fakultetu, da se oglasi i prosvetli nas malo?
Pozdrav.
U prilog ovoj tezi,da li se to samo meni cini ili nisu useljeni samo objekti koji nemaju alukobond na fasadi? da nisu to objekti koji su predmet spora Delte i Hypo banke ? ...mislite o tome...:shok:šebojac":2cu8xrir je napisao(la):a ja sam, drage moje komšije, sve više ubeđen u teoriju da ni priča o žišku, niti o podeli stanovi, niti o pucanju cevi kao ni jedna druga kou smo čuli "iz pouzdanih izvora" nema veze sa ovim što nam se dešava.
Živeći u Srbiji smo stekli jedan metod dedukcije koji kao osnovno pravilo ima ono: "odstrani sva objašnjenja koja su pozitivna na neki način i izaberi najprljavije i najniže i dobićeš odgovor. Odgovor koji kaže da su u pitanju uvek pare i prevare!"
Nekako mi deluje naivno da gospoda iz B67 imaju oreol dušebrižnika i razmišljaju o našim uslovima življenja u Blv-u, te kontempliraju kako da nam reše problem žiška, miška i ostalih bakrača toliko dugo.
Prosto sam sve ubeđeniji da su u pitanju neplaćeni dugovi, malverzacije, krađe i ostali sumnjivi potezi vezani za velike količine novca, a da je cela ova priča bacanje prašine u oči.
Kako to da su odgovorno tvrdili da ćemo ući u stanove do NG a na kraju će proći najmanje 5 do 6 meseci od tog roka, a da se u međuvremenu ništa nije radilo u objektima? Verujte mi, špijuniram ih svaki dan.
Stan smo videli u oktobru i bio je 99,99% gotov. Jedna roletna nije radila. Šta je krenulo toliko naopako da se toliko odlaže useljenje? Ništa tehnički.
Ovde diskutuju ljudi koji su osteceni ako ste dosli da likujete time sto ste dobili stan za razliku od ovih nesretnih ljudi koje izradise kao ne znam ni ja sta pogresili ste moslo.Cak mislim da i radite u Blok 67-u pa ovde PR-site i kao smirujete ljudi.Smesni ste.zelena veverica":1p21kak1 je napisao(la):Komsinice draga,uredu je to sto se zalite na stanove koje niste dobili,podrzavam!
Samo komentarisem iskustvo sa zaposlenim ljudima,i uvrede na njihov racun,nazivanje kojekakvim imenima....pa ne ocekujete valjda da vam oni zamene parket.Verujem da ste kivni i da nemate kome drugom da se zalite ali , citiram "uletanje sa jugicem u izlozben salon","paljenje" istih nece resiti stvar