privremeni
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.12.2009.
- Pohvaljen
- 4
Slažem se, mislim da bi prestanak plaćanja doveo samo do većeg rasula.
Sister":ojfq5abi je napisao(la):U zgradi Iris, svuda unokolo poispadale plocice verovatno od snega i leda, i vide se rupe. I pre se desavalo da se na pojedinim mestima to desi, pa neko kao zalepi, ali ocigledno to ne urade bas kako treba. Plocice koje idu do samog tla zahtevaju malo betona prvo, da se popuni rupa, pa tek onda na to plocica i eventualno lepak okolo. Ovako samo lepkom sastave , a ispod rupa i onda jovo nanovo... kada das nekom da ti nesto uradi, trebalo bi valjda da kontrolises i kako to radi, ovako se situacija ponavlja unedogled. Slucajno znam kako se to radi, ja koja sam totalni laik u tim stvarima, a takozvani majstori kao da rade za dz. Tako, sa razocaranjem gledam kako moja zgrada nije vise onako utegnuta i lepa kao sto je bila na pocetku.
ps. posto se radi o onim malim, secenim plocicama koje stoje uspravno, trosak za malo betona i plocica da se to sredi na celoj zgradi ne bi presao bukvalno 2-3 ooo dinara!!! Nije mi jasno.....
Ok misljenje je u redu, plljvacina nije. Mozda malo truda ili poziv call centru ne bi bio los. Cisto da prijavis sta te muci.Suncica":qjo5ekwk je napisao(la):Zasto odmah napadate nekoga ko je izneo svoje misljenje. Pa to odrzavanje se placa i stavri moraju da se poprave a ne da se ceka zadnji momenat i da izgovor bude lose vreme. To je nesto sto su trebali da poprave pre kijameta!
Naravno da ne treba placati usluge kojima nismo zadovoljni! Pa da li kupujete hleb nekog proizvodjaca ako niste zadovoljni kvalitetom? Ja nisam birala ko ce da radi uslugu odrzavanja, ali za te pare mogli bi da rade nesto vise od ciscenja ulaza!
gygy11":m8k6t27n je napisao(la):Zna li se na kraju,koliko je stanova u Belvilu prodato,procentualno,ukupno mislim,posto i dalje cujem spekulacije kako nije prodato ni pola?
Stanar":ma6uoim4 je napisao(la):Hajde sve ostalo sto naplacuju, ali zasto spoljna parking mesta?! Kakve aktivnosti tamo ima? Ne peru, ne usisavaju, ne vrse deratizaciju,... samo me interesuje objasnjenje koje ce prosuti za ovu nebulozu!
To je parce zamlje koju je neko kupio i sada mu se stavlja namet. To bi bilo isto kao kada bi nekome nametnuli da placa odzavanje za svoje dvoriste.
Ma nisam ja tvrdio da oni nisu prodali ni pola,vec kazem da sam cuo spekulacje,a naravno da i ja ne verujem u to.Blize mi je realnosti da su prodali preko 80%,ali pitam da li neko od ljudi zna konkretno iz nekog kredibilnog izvora koliko je stanova prodato.Pegasus":2mmlu91o je napisao(la):gygy11":2mmlu91o je napisao(la):Zna li se na kraju,koliko je stanova u Belvilu prodato,procentualno,ukupno mislim,posto i dalje cujem spekulacije kako nije prodato ni pola?
Jel moguce da nisu prodali 50% stanova, iako sam i sam pesimistican za broj prodatih stanova u zadnjih 2-3god , mislim da su ipak presli 50% jer josh malo pa ce biti 4godine kako su poceli sa prodajom stanova...
Sister":2zenwbma je napisao(la):Stanar":2zenwbma je napisao(la):Hajde sve ostalo sto naplacuju, ali zasto spoljna parking mesta?! Kakve aktivnosti tamo ima? Ne peru, ne usisavaju, ne vrse deratizaciju,... samo me interesuje objasnjenje koje ce prosuti za ovu nebulozu!
To je parce zamlje koju je neko kupio i sada mu se stavlja namet. To bi bilo isto kao kada bi nekome nametnuli da placa odzavanje za svoje dvoriste.
Cistili su sneg sa tih otvorenih parking mesta, da nisu niko ne bi mogao da udje, a ni da izadje sa parkinga ove zime.....licno sam videla da su sklanjali sneg mehanizacijom. Treba biti fer. Po mom misljenju, koje naravno ne moraju drugi da dele, radili su u celini i ne tako lose.
Beovrt je zapostavio cvece, nema ga kao sto ga je bilo za Univerzijadu, i problem sa nepropisnim parkiranjima posetilaca dc, to su uglavnom nasi problemi. A nicanje raznih letnjih i drugih basti mislim da nije u njihovoj nadleznosti. Valjda je tu odgovoran belvil.