katagrim":14lqi4an je napisao(la):
Unistice te ova gomila gluposti koje si napisao. NICK NAME ti odlicno stoji. DZANGRIZAVA DOSADO. Jadni oni ljudi kojima sti ti komsija. Tvoj stan je kucica na drvetu. Nisi ni svestan na koji nacin je gradjen Belvil i kakvim "kvalitetnim" materijalom je zidan. Vodi racuna da te komsije ne prijave zbog glasnog vodjenja sexa (toliko o kvalitetu pregradnih zidova).
Kleveta oko "kicanovica", "cvekle" na nekom terenu ili pijaci moze skupo da te kosta.
Sto se tice kvaliteta kafe,bolje ne komentarisi,jer posle ove tvoje recenice moze da se pomisli da si u zivotu popio jedino kakao pa ti je to merilo za ocenu i procenu kafe.
Das se vrlo lako isprovocirati,mada je veliko pitanje sta te to provocira.
Nego,lepo ti putr pod noge pa u to tvoje selo u tu tvoju dvospratnu kucu sa krovom pa mozda dozivis uspeh u zivotu jer ces svojim dolaskom nekog isprovocirati.A ujedno neces gledati ove jeftine cirade i ivericu vec neke divne zivotinje koje ce tebi takvom dzangrizavom zasmetati sto uopste postoje. Vidi ga doso. Jer u Beogradu se fudbal igra glavama a ne krpenjacama.
Katagrim,
Sex ne vodim, već sam u ozbiljnim godinama. Prema tome, ne verujem da će me neko prijaviti.
Po pitanju izolacije, mogu samo da zamerim prizemlju tj ulazu u zgradu jer nije u stanju da zadrži miris palačinki iz tvog lokala. Kažem iz tvog, jer neću ni postavljati pitanje da li se neko iz Miss Lole krije iza nika "katagrim".
Nije mi jasan deo oko onoga da "može skupo da me košta" pa te molim da te pretnje ostavimo po strani. Nema potrebe da ulaziš u sukob sa ljudima koji misle suprotno. Iskazivanjem svog mišljenja o tvom lokalu ni u jednom trenutku nisam uputio bilo kakvu pretnju, niti sam imao nameru da uvredim tebe lično već da podržim veliki broj stanara kojima smetate.
Što se tiče moje kuće na selu, trenutno mi je onemogućen prilaz zbog velikog snega. Pored velikog iščekivanja toplijeg vremena kako bi skinuli gomilu iverice i cirade sa površine koju ste, ponavljam, "kićanovićem" uzurpirali radujem se i otopljavanju prilaznog puta do mog rodnog kraja kako bih odmarao oči od urbanog škarta poput tvog lokala.
Kad smo kod fudbala i krpenjača??! , nešto tebi tu nije jasno. Koliko ja poznajem taj sport, fudbal, igra se nogom a povremeno glavom.
Ako si hteo da me potceniš time što nisam iz Beograda, nisi uspeo. Kad pročitam do koje mere si nepismen, bude mi drago što nisam rodom iz Beograda.
Još jednom da napomenem da nemaš potrebe da me vređaš niti da upućuješ bilo kakve pretnje. Kuvaj kafu i peci palačinke i preživljavaj. Ne zameraj se već se smej i uživaj u Belvilu.
Pozdrav,
Džangrizavi.