bokili84":2278oosf je napisao(la):
Tipičan primer osobe koja je nešto želela da ima u svom životu a ne može pa po tome pljuje.... A tek ovo " jer ako sam kao nepismen dogurao do najvisih akademskih titula i zvanja, onda sam ja jos i sposobniji baja nego sto sam mislio " ... Osoba koja ima titule i zvanja ne ide po forumima i ne pise o tome ( bar ne na forumima ovog tipa ). Ako je tačno da ti imas tolike titule i zvanja ( nadam se ne nekog kvazi fakulteta tj segamega i slično ) onda je ova Srbija otisla u tri lepe...
Ne brini bokice sine ima cika sve, pa i vise od toga, ali em nisi lepo vaspitan da postujes druge, em ovo nije mesto za hvalisanje, a imati stan u Shabanville-u zaista nije razlog za nadmenost. Ja sam realan i otvaram ti oci - kupio si stan u kosnici od Ytonga - nisi elita - isto zivis ko 300.000 drugih na NBG-u - nemoj da se lozis za dzabe - budi i ti realan, to mnogo znaci u zivotu generalno.
Na forum moze da dodje svako i ti nemas pravo da odredjujes ko sme, a ko ne. Zapamti, mi se ne vidimo i nikad ne znas s kim pricas. Zato ni ti, ni sele, niti bilo ko drugi ne bi smeli da vredjate, jer jednog dana moze da vas bude mnogo sramota. Zamisli da se kojim slucajem upoznamo? Zato smanjite dozivljaje, upristojite se, oladite sa mrznjom i ponizavanjem, a mogli bi i sa bezveznim temama. Evo listam malo thread, dok sam pri kompu, pa vi bre potorsiste citave godine na svadju i glupe prazne price. Prednjace sis i cvetic Cheiri.
Inace ja sam sa BU, ni ja nisam ljubitelj kvazi-faksova, ali ni kvazi-elite, mada i to su ljudi i sve ih treba ih postovati (faxove) ili bar imati razumevanje za njihov slucaj (elitu). Ni to nije neka stvar za hvalisanje, ne mislim da sam elita, nadcovek ili u bilo kom smislu bolji od drugih, iako sam daleko dogurao. Nego ova sestra pretera sa ponizavanjem. Pa sta da sam stvarno nepismen? Ovo je kao njen thread samo za pismenu elitu? Meni ste smesni i brukate naselje. A i Srbija je tu gde je zbog tebe, sestre i slicnih, i bice sve dok se Srbi ne promene.