Sister
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.05.2010.
- Pohvaljen
- 30
MilisaV":nva342ro je napisao(la):ne bih se složio sa tobom da auto školi treba saglasnost naselja za poligon.
prvo niko ne pita ni stanovnike ostalih blokova na nbgd-u za tako neke radnje tipa gradnje auto salona (blok 45) i slično...
drugo ta ulica je čak i van naseljenog dela bloka i slepa je. i stvarno ne vidim čemu tolika ogorčenost u vezi toga. ja nikad nisam imao problema sa "školarcima". čak i usporavaju saobraćaj u bloku i time doprinose većoj bezbednosti.
treće. stvarno ne znam kako si zamislila da održavanje sami proveravaju sve brave po naselju.
konkretno u mom ulazu kad se brava pokvarila ja sam prijavio u popravili su u roku od sat ili dva. čak su me obavestili na telefon da je popravljena.
a što se krišta tiče. to je odraz njegove lične kulture. samo mi reci da li je belvil dent njegov da znam da tamo više ne idem.
Ako bas hoces, jesam ogorcena, onako malo i u neverici da je sve sto su neki ljudi ovde na forumu predvidjali da se ispunilo. Strasno, ali strasno bih volela da vidim na osnovu cega je vlasnik Mimisa uknjzio svojih 50 kvadrata, jer zatvoreni deo lokala nije vise od 20 tak. Ako prodaje, uknjizeno je. Ima neki papir da mu je neko ovde nesto dao, taj ostatak do 50 kvadrata. Ko se potpisao na taj papir? To moze da bude ili Belvil ili Savet naselja. Onda, i za Lavinu. Onda i za poligon za voznju. I da te ispravim, to je itekako belvil naselje, lepo smo uoviceni stazom oko bloka. Ako je upleten Savet naselja, on ima nasa ovlascenja, onda je to kriminal, zloupotreba ovlascenja. Jer je to naplatio. Ako je Belvil upotrebio ta ovlascenja, isto. Razumes? Ne smeta meni sto neko nesto radi u ovom naselju, vec sto postoji verovatnoca da taj neko uzima novac za davanje na koriscenje nasih povrsina za snimanje ili vec sta, a nama koji placamo da to bude izgledom tako da oni zele da snimaju reklame bas tu, nama nista. Ovaj blok je prostran i ja sam stekla utisak da nastoji kako ko moze da strpne koji dinar na ime njega.
Belvil Dent nije koliko znam njegov.
Ne znam zasto ti je toliko velika stvar ovo oko ulaznih brava. Tvrdim da su to oni iz ECHarisa radili.
I ne znam zasto pristojan svet uvek ima muku da za svoj novac trazi odgovarajuci kvalitet usluge. Treba da se osetimo zadovoljni uslugom za koju posteno placamo. Treba li da sazaljevam higijenicarke, zato sto sedam dana sigurno nisu ulazile u ulaz? Jer ponekad to prodje, ali kada neko ostavi onakve otiske kakve su na slici koju sam ovde postavila, onda to ne moze da prodje, vidi se. Ili, porazbijane plocice svud oko zgrade Iris, rupe zjape vec mesecima...rekli samo da dodje prolece pa cemo onda....ma nista. Jel ono elitno naselje? Ko to treba da uradi? Valjda First facility....ali ne radi. Pa ljudi duzni ste nesto i da radite pobogu ....
I jos nesto. Ja znam da je svako ko je recimo imao nameru da prepravi tavan u stan ili dogradi nesto....morao je da trazi saglasnost stanara i pritom da IH OBESTETI.
DA OBESTETI STANARE.
Ko je ovde obestecen, ja ne znam...