privremeni
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.12.2009.
- Pohvaljen
- 4
Konačno.
Samo, da nije te saobraćajnice dimili bi i prljali ko zna koliko još.
Samo, da nije te saobraćajnice dimili bi i prljali ko zna koliko još.
Suncica":1m7v0i2m je napisao(la):Ogorcena sam na otvaranje letnje baste Lavine. Kola su parkirana duz citavog trotoara. Muzika se cuje, glasovi, nadvikivanje. Sva sreca pa mi stan nije na nizem spratu jer bih onda zaista poludela. Ne mogu da zamislim kako se ti ljudi osecaju, em veliki prozori, em letnje temperature. Posetioci kafe restorana ce bez problema moci da prate tv kanale stanara iz susednih zgrada! I sva ostala desavanja u stanovima.
I ponovo, niko se ne buni, svi cutimo. Jos malo pa necemo smeti ni smece da iznosimo, postali smo mondensko naselje, hahahaah! Uzas! pretvorice se naselje u cafe buvljak!
midlle blocker":tq2fxfpo je napisao(la):Drage komšije, sutra se spremite na ludnicu u naselju jer stiže nam još jedna shopping noć. Idealna prilika da se Belville pretvori u vašar, gde će sloboda kretanja biti više nego ugrožena. Na sutrašnjem primeru ćeo nažalost još jednom videti kako je bahatost iznad svega i kako je svaki dinar prodavaca u DC iznad dinara (eur ili chf) kojim su plaćeni stanovi. A ja treba da plaćam održavanje naselja koje će sutra razni shopingholičari da urušavaju (da ostavljaju đubre, da se parkiraju gde im god padne na pamet,...). Prošle godine, samo što se po stazi nisu parkirali. Suština je da su prava lokalnih kafedžija-uzurpatora i shopingholičara veća od prava stanara.