Erysimum Cheiri":2yj45gqe je napisao(la):
Ovo su predlozi za adaptaciju koju oni daju i ako se odlucis za neku od ovih opcija daju ti kao neki popust za troskove adaptacije. Izvodjenje radova je tvoja stvar, ne pregradjuju oni...
Trosobni su vec p[regradjeni, i to od 4. sprata nagore. Ostavljena su ulazna vrata od originalnog trosobnog stana - koji je usput receno mozda najlepsi stan koji sam ikada videla - ali je unutar sve uradjeno. Dakle, predsoblje velikog je samo poplocano onim plocicama iz zajednickog hodnika, udarena su dvoja nova vrata za ulaz u ta dva manja stana....Sve je vec zavrseno, samo im jos nije jasno da li da roknu ta prvobitna vrata i jednostavno produze zajednicki hodnik ili ne.
A to ne bi smeli da urade. Apsolutno. Mi smo kupujuci stan imali na sajtu skicu, i pristali smo na hodnik ovakav kakav je. Kakav je to nacin da mi produzuje hodnik jos za nekoliko metara! Nadam se da ce to ostati kako je sada, pa neka stanari tih dveju manjih jedinica imaju taj zasebni hodnik, ne interesuje me.
A opet, istini za volju, lepo moze da se vidi da je plan sprata i stanova takav da je predvidjeno da se po potrebi menja u bas ovo sto su uradili.
Ne da je glupo, i nedopustivo po meni, nego da sam znala, insistirala bih na stanu iskljucivo zakljucno sa 3. spratom. Jer tu nista nije manjano.
A ta varijanta da ako neko zeli da mu 100 kvm bude 4 soban stan, meni je savrsena, pa jos ako oni dotiraju adaptaciju, savrseno. Jer, realno, to jeste kvadratura koja moze to da pokrije. Ako covek ima 2 dece, 4soban uopste nije nikakav luksuz, vec bas koliko treba. To im je po mom misljenu pravi potez.
Opet da ponovim, kasapljenje trosobnih od 100 kvadrata u dva puta nista, je tako glup potez da bih naterala onog ko je to predlozio da sve vrati u prvobirno stanje. Naravno, nista od toga, nazalost.
Savet onima koji zele da kupe stan: pogledajte po ulazima interfone, ako zelite ja cu vam reci kako idu brojevi, i proverite sami koji stanovi su neprodati. I kada nadjete, direktno kod njih s tim. Ince, ko zna.