Erysimum Cheiri
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.03.2010.
- Pohvaljen
- 169
Ugovor o odrzavanju je produzen do marta 2012, posto "nije bilo dovoljno vremena" da se raspise novi tender za odrzavanje.
badbaby22":d7x52kjr je napisao(la):Okolnosti su se izmenile, od poslednjeg smanjenja cene, Delta je prodata, Miskovic nije poceo ni jedan projekat, znaci ne gori mu pod nogama da smanjuje cene, a troskove koje ima oko neprodatih stanova su minimalni.
Posto poznajem vlasnika firme koja gradi socijalne stanove, grade se po istoj ceni kao i Belvil, oko 600 ili 700 evra (ne secam se tacno), ali kad se dodaju ostali troskovi takse itd, cena ide na 900-1000 evra.
U sustini Belvil su stanovi nesto veceg kvaliteta, ali bolja lokacija, stanovi su dobri, ali treba u njih uloziti (brat bratu) 500 evra po m2 da se napravi nesto od stana.
Erysimum Cheiri":2xv1typg je napisao(la):Ugovor o odrzavanju je produzen do marta 2012, posto "nije bilo dovoljno vremena" da se raspise novi tender za odrzavanje.
Sister":3jzkrzvu je napisao(la):Erysimum Cheiri":3jzkrzvu je napisao(la):Ugovor o odrzavanju je produzen do marta 2012, posto "nije bilo dovoljno vremena" da se raspise novi tender za odrzavanje.
produzen do marta? Pa mart ti je tu.....to znaci da postoji mogucnosti da od marta budemo ostavljeni da svaka zgrada i svaki ulaz resava svoje probleme....od vrata do vrata banku-dve da neko opaje ....ma muka mi se kada pomislim. Ali, najbitnije je da nekom ostane bednih 20-tak evra u dzepu.
Sister":23gh5tuw je napisao(la):Mozda je izbor reci bio prejak, ali prodavacica ti je rekla u stvari istinu. Nije mozda bas filozofija zivota, ali jeste definitivo novi stil zivljenja. Mislim da se to odnosi na ovaj jedinstveni menadzment naseljem, koji se nekako uklapa u moderan dizajn naselja, sve je ovo do sada uspesan model nekog nacina zivota koji smo do sada uglavnom gledali na tv, jer smo ziveli usred deponije smeca, doduse razbacanog, ne onako na gomili....o tome je rec. Nove zgrade, skoro nijedna ista, uredne zelene povrsine, novi liftovi - moram da kazem da su radnici a i jos poneko ulozili bas napor da svojski metalnim kljucem izgrebu unutrasnjost liftova u mom ulazu skarednim i u novije vreme porukama tipa "kosoves scipnia" - podzemna garaza, sve prostrano, fino.....zaista samo covek koji hoce posto poto da govori "krivo" moze da kaze da ovo ne valja. Jednom kada ljudi iz ko zna kojih razloga ukinu odrzavanje ili predju na neka "druga resenja" sve ce biti drugacije. Licicemo na sve ostale.
badbaby22":ripl58s4 je napisao(la):U sustini Belvil su stanovi nesto veceg kvaliteta, ali bolja lokacija, stanovi su dobri, ali treba u njih uloziti (brat bratu) 500 evra po m2 da se napravi nesto od stana.
badbaby22":ripl58s4 je napisao(la):Cheiri, sve zavisi sta neko voli, da platim stan toliko koliko sam platio, a da nemam to sto sad imam za samo 25% dodatka na cenu. Mozda da si video stan, mozda bi promenio misljenje, naravno nisam nista sam budzio, imao sam svoju ideju, ali je resenje radio arh. studio, tako da su uklopili sve sto sam zamislio, a opet da ima smisla.
badbaby22":3ov3bwl5 je napisao(la):P
Cheiri, sve zavisi sta neko voli, da platim stan toliko koliko sam platio, a da nemam to sto sad imam za samo 25% dodatka na cenu. Mozda da si video stan, mozda bi promenio misljenje, naravno nisam nista sam budzio, imao sam svoju ideju, ali je resenje radio arh. studio, tako da su uklopili sve sto sam zamislio, a opet da ima smisla.
myback":3i1g0m5f je napisao(la):jedno pitanje koliko je od prilike sada trenutno kvadratan metar?! bas me zanima...nesto sam citao oko 1.700€/m2...jel to uracuna i porez?
Sister":1wat6pyq je napisao(la):myback":1wat6pyq je napisao(la):jedno pitanje koliko je od prilike sada trenutno kvadratan metar?! bas me zanima...nesto sam citao oko 1.700€/m2...jel to uracuna i porez?
Ako ti je iz nekog razloga neprijatno da ulazis u prodajni paviljon, jer si mozda samo znatizeljan a jos ne i potencijalni kupac, imas broj telefona prodaje na sajtu belville.rs, pa slobodno pitaj. To rekla kazala je sve bez veze. A kada ti kazu cenu, otprilike znaj da je to bez pdv. Uostalom, sve ce ti oni reci. Meni skroz zbunjujuce zvuce cifre sto se stalno iznose ovde na forumu, sve razlicite. Kada smo mi kupovali u jesen 2008. bilo je 1950 plus pdv, ukupno tacno 2.106, ako sam dobro upamtila.
Sada se tu spominju bar pet cifara....pa kada covek ode i pita iznenadi se otkuda ljudima cifre....