Daniel":pn8rqu9f je napisao(la):Da li negde moze dobiti plan el.instalacija? kad se postavljaju kuh.elementi treba znati gde su el. vodovi.
Stanar":cev516yp je napisao(la):Jedina nalogična stvar se tu nameće, zašto se mešaju ljudi iz Bloka67 u sam savet?
privremeni":6poub5ja je napisao(la):Ja sam dobio planove električnih instalacija i vodovodnih instalacija.
Dobio sam ih ubrzo nakon što sam tražio, od predstavnika Bloka67.
Električar koji je bio kod mene (ja ga angažovao) je konstatovao da "strujni krugovi" nisu bili ispoštovani kao na planu (nisu predefinisani priključci bili na određenim osiguračima).
Što se tiče pominjanog ovlašćenja, ja ga nisam hteo potpisati i zbog toga nikakvog spora nije bilo.
Što se tiče novog načina organizacije saveta - ne vidim tu ništa konspirativno.
Mislim da je veći problem što jedan deo stanara ne plaća održavanje naselja, koje za sada jako dobro funkcioniše. Radije izmišljaju bilo kakve razloge kako bi dogovorenu obavezu izbegli.
Erysimum Cheiri":1k8uo4l3 je napisao(la):Stanar":1k8uo4l3 je napisao(la):Jedina nalogična stvar se tu nameće, zašto se mešaju ljudi iz Bloka67 u sam savet?
Zato sto oni predstavljaju neprodate stanove, a vecina odluka treba da se donese pristankom vlasnika barem 50% povrsine stambenog prostora u nekoj zgradi.
Vala, dobro zboriš.Stanar":2iabj5wq je napisao(la):Nemojte se uzdati u profesionalna pravila jer ovde nisu primenjena. Bio sam prisutan kada je prijatelj poštujući to pravilo uspeo da ošteti dovod el.energije (u hodniku su mu strujni kablovi bili 15 cm iznad horizontale po kojoj je bilo logično da budu posatavljeni).Nek nam je Bog na pomoći.
Stanar":38q360ea je napisao(la):Nemojte se uzdati u profesionalna pravila jer ovde nisu primenjena. Bio sam prisutan kada je prijatelj poštujući to pravilo uspeo da ošteti dovod el.energije (u hodniku su mu strujni kablovi bili 15 cm iznad horizontale po kojoj je bilo logično da budu posatavljeni).Nek nam je Bog na pomoći.
Nevenkovic":1xgfc83g je napisao(la):Vala, dobro zboriš.Stanar":1xgfc83g je napisao(la):Nemojte se uzdati u profesionalna pravila jer ovde nisu primenjena. Bio sam prisutan kada je prijatelj poštujući to pravilo uspeo da ošteti dovod el.energije (u hodniku su mu strujni kablovi bili 15 cm iznad horizontale po kojoj je bilo logično da budu posatavljeni).Nek nam je Bog na pomoći.
Sa takvom pameću, logikom i znanjem samo je bog mogao da vam pomogne.
Vidim onako usput, nesto se puno strajkuje ovih dana, jel se to i u Palmoticevoj desava pa vas raspustili za vikend?bog":2h494rja je napisao(la):Prizivas me Nevenko, a? Nc, nc, nc...
midlle blocker":1yhfoqfo je napisao(la):Cobretti svaka čast za fotku. Ja sam danas prošao pored ovih buseva i pomislio isto. I ne samo zbog računa, već i zbog toga što je ovaj trotoar prema DC uvek uzurpiran od strane bahatih vozača kojima očigledno neko gleda kroz prste. Nadam se da će se na tom savetu naselja pokrenuti priča o trajnom rešenju uzurpacije trotora. Da se ne vraćam na onu sramotu od shopping night-a. Za to veče lepo se od kazni moglo skupiti novca za izgradnju škole u naselju.
skygazer":2oy2acz7 je napisao(la):Da li neko zna koja firma je radila unutrasnju stolariju odnosno vrata u kupatilu, potreban mi je stok za vrata tj. samo jedna bocna lajsna visine 245cm, da li neko zna gde se moze nabaviti? Hvala unapred...
midlle blocker":3r7e3viq je napisao(la):Cobretti svaka čast za fotku. Ja sam danas prošao pored ovih buseva i pomislio isto. I ne samo zbog računa, već i zbog toga što je ovaj trotoar prema DC uvek uzurpiran od strane bahatih vozača kojima očigledno neko gleda kroz prste. Nadam se da će se na tom savetu naselja pokrenuti priča o trajnom rešenju uzurpacije trotora. Da se ne vraćam na onu sramotu od shopping night-a. Za to veče lepo se od kazni moglo skupiti novca za izgradnju škole u naselju.