Stanar":mbri37hi je napisao(la):Ljudi iz Bloka 67 koriste sva moguća sredstva da bi promovisali stanove što je legitimno sredstvo. Medjutim, koriste se lažima. Recimo, napisali su na svom facebook profilu Belville Dobrodošli:
"Osetite čaroliju modernog, bezbednog naselja u srcu Novog Beograda nedaleko od reke. Ovo naselje okruženo zelenilom pruža vam sadržaje potrebne da ostanete zdravi i u formi, negujete svoju lepotu i kvalitetno provedete slobodno vreme. Dobrodošli u Belville!"
Ako se prisetimo kradji creva, protivpožarnih aparata i mlaznica nikako ne možemo reći da je BEZBEDNO.
P.S. Naravno, nigde nisu pomenuli Romvil.
niki":2pd88b6y je napisao(la):http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ic-Jos-500-miliona-za-subvencionisane-kredite
Radovi na izgradnji stanova na lokaciji bivše kasarne ”4. juli” na Voždovcu napreduju. Međutim, ima li i dovoljno kupaca s obzirom na promenjene uslove kreditiranja?
- Mi smo ozbiljno Ministarstvo i započete projekte završavamo. To smo pokazali na Avalskom tornju, koji smo zatekli bez zatvorene finansijske konstrukcije i na početku gradnje. Pokazaćemo to i na još 245 projekata koje smo pokrenuli u celoj Srbiji. Do sada je Građevinska direkcija Srbije u prodaju pustila 1.800 stanova na lokaciji bivše kasarne. Od toga je prodato 950 stanova, a u toku je procedura za prodaju još 400 stanova. Prodate su uglavnom nekretnine manje kvadrature. Useljenje prvih stanova očekujemo početkom sledeće godine, odnosno dva - tri meseca pre roka.
i zanimljivo jos:
Kada će biti pokrenuto gradilište u naselju ”Dr Ivan Ribar” gde je planirana izgradnja 1.100 stanova?
- Završen je konkurs za arhitektonska rešenja, izabrani su pobednici i drago mi je što je cela arhitektonska struka učestvovala u kreiranju ovog naselja. Naselje će biti spektakularno i služiće za ponos, jer je plod pameti, znanja i kreativnosti naših arhitekata. Očekujemo da će prve dozvole biti izdate u oktobru, a gradilište otvoreno do kraja godine. Stanovi će se prodavati po sličnim cenama kao i u naselju ”Stepa Stepanović” na Voždovcu i očekujemo veliko interesovanje kupaca.
Vidim da je konkurs za idejno resenje zavrsen, vidimo i da nam je ministar "impresioniran" resenjem, u programu konkursa zahtev je da investiciona vrednost radova bude:
http://www.dab.rs/vesti/346-raspis-i-program-konkursa.html
A.5.4. INVESTICIONA VREDNOST STANOVA
Investiciona vrednost izgradnje objekata je 395 do 405 E/m2 BGP odnosno do 450 E/1m2 BRGP
Jos mi je zanimljivo da se na zapadnom delu lokacije podzemne vode nalaze na 0,4-0,6m.
Najveci stan 70kvm, prosek za celo naselje 50kvm.
boca-ica":3lbgxs1f je napisao(la):da li je bezbedno? nije. ali i tome ce doci kraj, valjda ce ih najzad maknuti odavde. a dotle mi cutimo i trpimo....
:notok: :notok: :notok: :notok: :notok:
treba da glasi
valjda ce ih preseliti na neko drugo mesto i obezbediti im minimalne normalne uslove za život
Pre neki dan na na Ušču tokom Bir festa jedan ludak je 8 (osam) ljudi izbo nožem u par minuta
i na to nema osvrta o bezbednosti na takve ludake,narkomane umno poremecene. . . .
al zato jedno ciganče koje je verovatno i nepismeno
u želji (kao svaki njegov vršnjak) i da čačka po compu
je jako nebezbedno po neke :
valjda ce ih najzad maknuti odavde
:bash: :bash: :bash:
ja bih se zapitao za svoje zdravlje kad ne bih razlikovao takve stvari
Komsija i ja sam to primetila i izuzetno me nervirta. Planiram koliko vec danas da napisem jednu protestnu notu, jer drugacije ne mozemo da resavamo stvari u naselju.Stanar":3sqzdc7w je napisao(la):Ne znam da li su ostali primetili, ali u poslednje vreme na "javnom" parkingu izmedju Suncokreta i Šeboja počeli su da se parkiraju kamioni koji svojim zadnjim krajem više od 1m zauzimaju trotoar a prednjim delom su na ulici. Verovatno je neka od firmi koja se nalazi u stanu. Kako se ovakve stvari rešavaju? Zar ne postoji zakon koji reguliše postojanje parking prostora za firme koje poseduju vozni park?
boca-ica":2xs4hukk je napisao(la):da li je bezbedno? nije. ali i tome ce doci kraj, valjda ce ih najzad maknuti odavde. a dotle mi cutimo i trpimo....
:notok: :notok: :notok: :notok: :notok:
treba da glasi
valjda ce ih preseliti na neko drugo mesto i obezbediti im minimalne normalne uslove za život
Pre neki dan na na Ušču tokom Bir festa jedan ludak je 8 (osam) ljudi izbo nožem u par minuta
i na to nema osvrta o bezbednosti na takve ludake,narkomane umno poremecene. . . .
al zato jedno ciganče koje je verovatno i nepismeno
u želji (kao svaki njegov vršnjak) i da čačka po compu
je jako nebezbedno po neke :
valjda ce ih najzad maknuti odavde
:bash: :bash: :bash:
ja bih se zapitao za svoje zdravlje kad ne bih razlikovao takve stvari