Prvih sedam dana stanovanja...
Ja zadovoljan! Skroz na skroz.
Nemam nikog u okolini koji lupa/ruši zidove, komšije (osim jednog) na spratu se uselile, nema nikog nenormalnog, uglavnom mlađa ekipa (neko sa sitnom dečurlijom, a neko bez).
Maxi u DCu standardno skup, Idea & Rodić nisu daleko... Devojka poludela kada je kod lokalnog frizera saznala cenu običnog feniranja (cca 750.00 kinti). "Domaćinska" služba radi (za sad) bez greške (neko od ekipe koja se useljavala prošle nedelje parkirao kombi na mom parking mestu u garaži, ja odmah prijavio domaćinu, on me zamolio da parkiram na prolazu u blizini svog parking mesta i da mu ostavim # mobilnog da me pozove čim se moje mesto i oslobodi, što je i uradio u narednih deset minuta). Prošle nedelje (mislim da je bio četvrtak) tokom provale oblaka primetio sam da se u garažu uliva ogromna količina vode iz kišne kanalizacije (negde oko staze za trčanje) i prijavio problem B67Au. Najavili rešavanje problema u toku naredne nedelje.
Računi stižu redovno, nemam nikakvih zamerki na rokove isporuke (kao što je bilo na početku dostavljanja računa).
KDS (neRadius Vektor) - kvalitet signala mi se baš i ne sviđa, ali čekam da im stignu digitalni risiveri i valjda će tada biti bolje.
Pre neki dan na vratima se pojavio nekakav "predstavnik" Lelekoma koji je probao da ponudi usluge svoje jadne firme ali nije čak od mene zaslužio neko objašnjenje zašto ne želim da "budem u vezi sa svetom". Živela mobilna telefonija i mobilni internet!
Jedno pitanjce za ostatak ekipe koja stanuje "in da hood"... Da li je neko primetio bilo kakve bube koje se motaju po stanovima (ja nisam, ali me čisto interesuje da li da unapred angažujem nekog bubošintera ili da čekam da se sitni tvrdokrilci pojave).