zexland
Advanced
Beobuild is the best !zidar":3gkzykcb je napisao(la):@zexland
ja tebe serdarom, ti mene vojvodom... videh te na studio B
Beobuild mu dodje kao Tanjug, hrani li hrani medije
aj ziveli
Beobuild is the best !zidar":3gkzykcb je napisao(la):@zexland
ja tebe serdarom, ti mene vojvodom... videh te na studio B
Beobuild mu dodje kao Tanjug, hrani li hrani medije
aj ziveli
greska je ispravljenavucko":n51zkkcj je napisao(la):Jos jedan tekst sa pogresnom mapom
Ја сам у оном снимку видео САМО дисплеј сличан онима у нископодним Икарима. Треба имати целу трасу са местима укрштања и преседања.direktor":y1qnly52 je napisao(la):Novi tramvaji ce imati displej i najavu zvucnu stanica :kafa:
direktor":334az4rq je napisao(la):Nazalost ni kod tramvaja ni kod trolejbusa ne postoje redovna zaduzenja vozila od strane vozaca ni po linijama neko prave plan za svaki dan koko bi svi nesto radili :kafa: Inace imaju zgradu nanbg koja se zove centar za planiranje samo neznam sta planiraj non stop :kafa:
Ништа. Ишао сам још од своје десете године масу пута тамо са неким идејама и никад нису то ни узели у разматрање. Чак и када сам отишао тамо са исправкама њихове погрешне мреже линија, нису се удостојили да то укључе у план.direktor":2y0d883h je napisao(la):Inace imaju zgradu nanbg koja se zove centar za planiranje samo neznam sta planiraj non stop :kafa:
Nisu u stanju da promene liniju na displeju.... Strasno...kopmania":1crnttx5 je napisao(la):Ima jedan autobus na 39, što ima displej 39 a sa strane papir sa linijom 37 činimi se Znači vozači nisu u stanju ni papir da skinu kada odu na drugu liniju