prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 5.390
@vinogradjanin Radojka -Rada, pa satrovacki Dara
Kanjonizacija se širi brže i gore neg' korov, i to po čitavom gradu.Kanjonizacija ulica se već desila u širem centru (Vračar, Zvezdara, Palilula), došlo je vreme na Čukaricu.
Kome odgovara ovaj kraj grada za zivot, mislim da trenutno nema bolje kupovine stana nego u ovom kompleksu...za napredak radova tek sve pohvale!
Kada sam se raspitivao za stanove u ovom kompleksu početkom prošle godine, rekli su leto 2025. I kako izgleda, biće tu nekad.Kako pohvale za napredak radova kad su pre godinu dana reklamirali useljenje do kraja godine?
Projekat je top, lokacija je top, jedina mana je sto se gradi na potoku, ne znam kako su izboksovali dozvolu da grade tu, al ajde, valjda nece biti nekih ozbiljnih problema u buducnostiPoceli su da skidaju skele sa zgrade C ako se ne varam , dosta lepo izgleda iskreno govoreci .
Komsija @prostorni planer je to vise puta elaborirao , nadajmo se najboljemProjekat je top, lokacija je top, jedina mana je sto se gradi na potoku, ne znam kako su izboksovali dozvolu da grade tu, al ajde, valjda nece biti nekih ozbiljnih problema u buducnosti
Neće premeštati Crnjanski, nikad nije ni bilo reči o tome...Nisam ispratio lepo, da li je sigurno da će premeštati Crnjanski i zna li se kad i gde je to planirano?
Odkud ti ideja da ce da ruse toliku skolu koja je pritom tek 30 tak godina stara? Videces uskoro sta ce bitiNisam ispratio lepo, da li je sigurno da će premeštati Crnjanski i zna li se kad i gde je to planirano?
Nisam rekao da će rušiti nego sam izgleda pogrešno zaključio na osnovu postova gde se Crnjanski pominje. Nije mi onda jasno šta će se još graditi na tom potezu...Odkud ti ideja da ce da ruse toliku skolu koja je pritom tek 30 tak godina stara? Videces uskoro sta ce biti![]()
Pa Banovo Brdo residence se gradi na tom potezu.Nisam rekao da će rušiti nego sam izgleda pogrešno zaključio na osnovu postova gde se Crnjanski pominje. Nije mi onda jasno šta će se još graditi na tom potezu...