prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.866
Stvarno gluposti, kao da je u jednom naselju sve top, a u drugom nista ne valja, a u stvari manje vise isto
Golf je najbolji kraj u celom Beogradu ja to potpisujem, znas li ti koliko poznatih je zivelo i sada zivi u Golfu i onom delu preko puta bazena na Kosutnjaku, ja kazem bogati sa malo mozga biraju da zive u Golfu, a ne na Dedinju, Dorcolu, Vracaru i tako daljeSta ima elitno u diplomatskom i golf naselju? Zbog cega je elitno?
zelenilo na sve strane, restorani, kafici, apoteke, bukvalno sve ti je tu, vrtici, skole, parkovi, nema cega nema.
Imas 3 kafica i jedan pub i apoteku na manje od 100 metara od kompleksa, tamo gde je ciglana zgrada i preko puta nje, Crnjanski je na minut od kompleksa pesaka, na Kosutnjak izbijes pesaka za 6-7 minuta, iznad poligona je staza koja vodi na Kosutnjak, a pored svega toga na 300 metara su ostali sadrzaji u Trgovackoj ulici, a najverovatnije ce biti i kafica i apoteke i marketa u kompleksuOvaj, o kojoj lokaciji tačno pričamo?
Jedino su Crnjanski i vrtić Bajka na pet minuta pešaka, naravno pod uslovom da dete ide tamo. Zelenilo imaš na Košutnjaku. Dok i tu neko ne odluči da je top lokacija.
Taj deo je oduvek bio slepo crevo, jer niti je Žarkovo niti je Brdo, i postoji jedan nemali prostor ničega transverzalom trafo stanica-most-okretnica. Nema kafića ni apoteka.
Određeni mir je postojao, ali za stanare okolnih zgrada. Tog mira neće biti ni za stare ni za nove stanare nakon što se sve ovo izgradi.
Inače živ nisam da vidim kako će novi stanari kvadrata od 3.500+ evra da reaguju na višegodišnje zidanje novih zgrada i sve propratne čarolije na samo 20 metara od svojih novih domova.
Možda onda investitor predoči majstorima da su ipak u gradu a ne u džungli, pa mogu i da prilagode ponašanje.
Kada sam bio mali mama i tata su me vodili na bazen Košutnjak 23kom. Sećam se da su mi tada pre oko 25g te kuće preko puta bazena izgledale wow. Nedavno sam se ponovo vozio tim krajem i te iste kuće su mi ovako iz kola delovale ipak oronulo. Da li je i sada struktura stanovništva kao nekada? Da li zaista tu žive i dalje bogati? Ima li novih kuća na tom delu?Golf je najbolji kraj u celom Beogradu ja to potpisujem, znas li ti koliko poznatih je zivelo i sada zivi u Golfu i onom delu preko puta bazena na Kosutnjaku, ja kazem bogati sa malo mozga biraju da zive u Golfu, a ne na Dedinju, Dorcolu, Vracaru i tako dalje
Zive i dalje bogati, ali najvise u drugom redu kuca, one koje vidis preko puta bazena, e tacno iza njih je taj drugi sloj kuca gde su maltene svi bogatiKada sam bio mali mama i tata su me vodili na bazen Košutnjak 23kom. Sećam se da su mi tada pre oko 25g te kuće preko puta bazena izgledale wow. Nedavno sam se ponovo vozio tim krajem i te iste kuće su mi ovako iz kola delovale ipak oronulo. Da li je i sada struktura stanovništva kao nekada? Da li zaista tu žive i dalje bogati? Ima li novih kuća na tom delu?
Hvala na odgovoru. Nemam nikog bliskog ko živi u tom kraju pa nisam znao da je iza tog prvog reda kuća druga priča, pošto mi je taj prvi red kuća delovao nekako oronulo, a vrlo dobro se sećam da sam bio impresioniran kada sam bio klinac i kada su me roditelji vodili na taj bazen.Zive i dalje bogati, ali najvise u drugom redu kuca, one koje vidis preko puta bazena, e tacno iza njih je taj drugi sloj kuca gde su maltene svi bogati