Šta je novo?

Banovo Brdo Residences [ Stambeno poslovni kompleks | 100 000 m²]

Na koju foru je top lokacija?
Blizu je po našim pojmovima "dobra" škola, a i Košutnjak i Ada nisu daleko. Blizu su takođe sve čarolije Trgovačke ulice, kao i dobre saobraćajne veze sa centrom. Realno, lokacija nije loša... Ne znam baš za "top", ali nekim ljudima će dobro da legne, to je sigurno. Meni ne bi odgovarala, ali to ne znači da ne valja.

Slažem se da je banovo brdo top lokacija. Možda je to individualno, ali rado se vraćam sećanjima kada sam živeo tamo. I mnogima koji mogu da priušte da žive tamo ga toplo preporučujem. Bojim se samo da ga ne uništi preterana gradnja

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Sve je relativno. Nekome iz Ciriha možda nijedna lokacija u Beogradu ne bi bila "top".

Na koju foru je top lokacija?
To sto nije ispred centra ne znaci da nije dobra lokacija, kompleks je izmedju Brda i Zarkova, vise je Zarkovo ali nema veze, za 3 minuta si kolima u Kosutnjaku, za 5 minuta ako ne i manje na Adi, do centra ti treba 15 minuta osim ako ne krenes u spicu, zelenilo na sve strane, restorani, kafici, apoteke, bukvalno sve ti je tu, vrtici, skole, parkovi, nema cega nema.

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Nisam rekao da je losa lokacija, ali meni u Beogradu nema top lokacije, svakoj nesto fali :vops:

Tu mi je najveca mana sto je najbliza prodavnica Slavica, mada nije da nisam voleo nekad kad uzmemo flase za pivce kod njih na lastis

To sto nije ispred centra ne znaci da nije dobra lokacija, kompleks je izmedju Brda i Zarkova, vise je Zarkovo ali nema veze, za 3 minuta si kolima u Kosutnjaku, za 5 minuta ako ne i manje na Adi, do centra ti treba 15 minuta osim ako ne krenes u spicu, zelenilo na sve strane, restorani, kafici, apoteke, bukvalno sve ti je tu, vrtici, skole, parkovi, nema cega nema.
Sve ovo potpisujem, ali "zelenilo na sve strane" - ne baš.

daleko je ovo od top lokacije. nemoj da se lazemo. svaka betonka u ovom delu je pad zivotnog standarda. banovom brdu trebaju sredjeni trotoari i briga o zelenilu. radi se sve suprotno zarad profita. stvari treba gledati trezveno.
Ovo, iako je zgrada okej smanjuje zelenilo 🙁. Pre bih gledao ono što je pre bilo na tom mestu nego zgradu. Imate prigrad, zbogom!

(znam znam...manjak komercijalnih površina na tim mestima...)

Vrh