Cena je preko 3000, mislim da je cak oko 3500 eura sa pdv-om, i to je bilo jos pre par meseci.Sad ce Igi sve ovo da pobrise, 3000 za ovaj kompleks skoro u centru Banovog brda, sa mirisom hrizantema je skoro dzabe
Skupo, al je top lokacija i zgrade deluju bas kvalitetno, da imam te novce sigurno bih uzeo stan ovde, ali 3000+ po kvadratu je misaona imenica za menePreviše, ali previše. 2500e pa da i razmisli čovek.
Na koju foru je top lokacija?Skupo, al je top lokacija i zgrade deluju bas kvalitetno, da imam te novce sigurno bih uzeo stan ovde, ali 3000+ po kvadratu je misaona imenica za mene
Blizu je po našim pojmovima "dobra" škola, a i Košutnjak i Ada nisu daleko. Blizu su takođe sve čarolije Trgovačke ulice, kao i dobre saobraćajne veze sa centrom. Realno, lokacija nije loša... Ne znam baš za "top", ali nekim ljudima će dobro da legne, to je sigurno. Meni ne bi odgovarala, ali to ne znači da ne valja.Na koju foru je top lokacija?
To sto nije ispred centra ne znaci da nije dobra lokacija, kompleks je izmedju Brda i Zarkova, vise je Zarkovo ali nema veze, za 3 minuta si kolima u Kosutnjaku, za 5 minuta ako ne i manje na Adi, do centra ti treba 15 minuta osim ako ne krenes u spicu, zelenilo na sve strane, restorani, kafici, apoteke, bukvalno sve ti je tu, vrtici, skole, parkovi, nema cega nema.Na koju foru je top lokacija?
Sve ovo potpisujem, ali "zelenilo na sve strane" - ne baš.To sto nije ispred centra ne znaci da nije dobra lokacija, kompleks je izmedju Brda i Zarkova, vise je Zarkovo ali nema veze, za 3 minuta si kolima u Kosutnjaku, za 5 minuta ako ne i manje na Adi, do centra ti treba 15 minuta osim ako ne krenes u spicu, zelenilo na sve strane, restorani, kafici, apoteke, bukvalno sve ti je tu, vrtici, skole, parkovi, nema cega nema.
Ovo, iako je zgrada okej smanjuje zelenilo . Pre bih gledao ono što je pre bilo na tom mestu nego zgradu. Imate prigrad, zbogom!daleko je ovo od top lokacije. nemoj da se lazemo. svaka betonka u ovom delu je pad zivotnog standarda. banovom brdu trebaju sredjeni trotoari i briga o zelenilu. radi se sve suprotno zarad profita. stvari treba gledati trezveno.