Sve ove fensi kamere na i ispod stubova mogu svašta, pa i to. Za sada samo snimaju tablice i istekle registracije, ali cenim da uz par desetina linija kod može i to (mada znajući kineze ima sigurno i ta opcija negde, samo treba da se štiklira).
Извини , али јако грешиш. Овај тип у овој, што каже @сјцам у распалој мечки, није коњ него дебилчина на квадрат без мозга, а може и са инвалидским мозгом. Коњи су иначе најплеменитија врста животиња које постоје, тако да си на неки начин увредио све коње, пошто си и овог дебила поредио са њима, а и оне који возе дању без упаљених светала.Da se utvrdi koliki je procenat konja koji voze sa ugasenim svetlima danju. Moja neka procena je da se krece oko 5%. Sto ne zvuci mnogo, ali ako se uzme u obzir da je 5% od milion automobila oko 50.000, to je zapravo jako mnogo.
50.000 konjina koje ne pale svetla dok voze...
Neka je i 5.000, opet je previse.
У праву си, само сам поставио на овој теми, јер има везе са саобраћајем.Ne znam šta se tačno dogodilo ali samo bih da skrenem pažnju da možda i nije bahata vožnja nego nesreća. Imam u porodici jednu sada stariju osobu koja se jednom onesvestila tokom vožnje pri normalnoj brzini i naletela na pešačko ostrvo. Koliko se sećam priče, čistom srećom nije bilo ljudi na njemu ili ju je valjda bio zaustavio znak, tako nešto.
Verujem da je ljudima koji su posle naišli na lice mesta, verovatno izgledalo kao da se radilo o nekom brzanju ili nepažnji - auto na pešačkom ostrvu, znak uništen, ljudi u šoku... Ali eto, zaboravljamo da je za karambol u saobraćaju dovoljno i da neko samo na trenutak izgubi svest ili da ga nešto omete (insekt, odsjaj sunca, grč...) i da se izgubi kontrola i lako napravi velika šteta i povrede, čak i pri malim brzinama.
Ima takvih tabli na buvljaku koliko hoćeš, upotrebna i legalna funkcija nulaTaj znak naravno nema nikakvu pravnu vrednost.
Ne štiti nikoga od kazne.