Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

1. Obezbenje boli uvo.
2. Obezbedjenje ne moze apsolutno nista.
3. Ovako ne mozes nikako da mu pridjes zbog stubova.
4. Kad mu auto bude razvaljen, mozda vise nece zauzimati 4 mesta u garazi. Imam i ja nov auto, pa sta da radim, da i ja zauzimam 4 mesta. Dva odlicno ocuvana automobila, parkirana po propisima su mi zakacili po krilima prilikom parkiranja, ogrebotine od otvaranja vrata da ne spominjem. Tako je jedan komsija zauzimao po dva mesta, znas moj auto je nov, pa da me ne udaraju vratima. Tu moze da se primeni metoda pribij mu se na 15 cm, ali ovom primerku jedino po dzepu moze da ga nauci.
Nacin da smanjis verovatnocu ostecenja na tim parkinzima je da se parkiras sto dalje od radnji, blizu stubova ili kao ovaj bolid. Naravno to ne iskljucuje mogucnost neke budale koja ce ostetiti bez razloga ili ukrasti nesto.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
 
Sve i da poverujem da je volina parkirala tako zato što se boji da mu neko ne ogrebe Oktavijicu, to nije nikakavo opravdanje.
Ako ćemo tako, kad god neko ide negde i doteran uđe u javni prevoz, ima pravo da zahteva od ostalih putnika da se drže 2 metra podalje, ili da mu ustupe čisto sedište, da mu se odeća ne bi izgužvala ili zaprljala. Paaa, ne, to ne ide tako.

Na kraju krajeva, strah od grebanja objašnjava zašto bi parkirao na 2 mesta, tako da levo i desno od njega nema niko.
Ali i dalje ostaje pitanje zašto je parkirao tako da zauzme i 2 mesta ispred sebe.

Zaključak: ovo je ili neopisiv nivo bahatosti, ili neki vid ''protesta'' i poruke. Šta god da je od ta dva, nisu drugi posetioci Ušća dužni da zbog toga ispaštaju. A ovu volinu bih na njihovom mestu lično prevaspitao. Ili ako ne naletim na njega, onda bih se bar pozabavio ventilima na njegovim gumama.

Životinja bahata.
 
Ma zamisli, stao na 4 mesta da mu neko slučajno ne ogreme ultra-lux limuzinu Škodu Oktaviju staru 2 generacije unazad :lol: (OK, restyle + 1 generacija :lol: ).

Sledeći put neka ga sprovedu direktno na mesto za invalide, pošto je očigledno invalid u mozgu.
 
ma i da je novi mercedes nema pravo da staje ovako, ako se plasi da ga ne ogrebu nek kupi juga (iliti punta sada) za po gradu, a u svom selu nek se bahati.
 
Kumodraska

A7Wrq0d.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=792922#p792922:2mwh6k4o je napisao(la):
busspoter » Pet Nov 13, 2020 7:01 pm[/url]":2mwh6k4o]Kumodraska

A7Wrq0d.jpg

Idi kod OŠ Veselin Masleša u istoj ulici pa pogledaj trotoare. Sve načičkani automobili
 
Ne znam dal je ovo odgovarajuća tema ili ne, ali prikladniju ne nađoh. Nadoveza bih se na situaciju Earthmoving iz teme o bezbednosti u gradskom prevozu, samo zato što je ista raskrsnica u pitanju, dakle kod Cvetka. Prelazim pešački kod Cvetka, poslednji u ulici Gospodara Vučića, na moje zeleno. Iz pravca Kluza se zaletelo neko vozilo i ne smanjujući gas, uletelo u krivinu. Kako je video ispred sebe mene i još jednu ženu, tako je naglo prikočio. Na svu sreću, niko od nas nije bio povređen. Opsova nas: "je*** li vam mater nenormalnu!". Na to sam mu odgovorio adekvatnom merom: "je*** i ja tebi mater nenormalnu! Jel vidiš da prelazimo ulicu na naše zeleno?!". Nastavio sam da prelazim ulicu ne obazirući se na njega. On je nešto prokomentarisao, ali nije izlazio iz kola nego je dao gas i nastavio niz Gospodara Vučića.
 
Magija uslovno zelenog svetla za vozace :) Tj ocigledan primer postojanja dve realnosti u nasem saobracaju, redovno kada vozim bajk desavaju mi se takve situacije, a jednom sam izazvao mali diplomatski incident kad sam pokazao srednji prst crnim audijima koji su me tako isekli - a kroz spustena stakla su me lica u specificnoj odeci zblanuto osmotrili, da bi posle saznao iz novina da su to muftije iz Sarajeva u diplomatskoj poseti :laugh:
 
Magija uslovnog zelenog za vozače kaže da treba prvo da se propuste pešaci, ako je i njima u tom trenutku zeleno, a nalaze se na kolovozu. :D
 
evo imao i ja juce jednu situaciju da ne bude samo bahati vozaci, a da ne spomenemo bahate pesake :) Juce se kretao u vojislava ilica, trebao nesto da zavrsim i na raskrsnici kod ustanicke ka lidlu meni pocinje da treperi zeleno, u tom trenutku grupa pesaka pocinje da prelazi put nonsalantno, njima crveno meni jos uvek zeleno pa zuto zuto. Ukocio sam srecom na vreme, jedan pogubljeni pesak poceo nesto namrsteno da me gleda, ja vec onako besan cekam da vidim da li ce neko nesto da kaze medjutim nista. Presli put i stali da sacekaju zeleno na drugoj traci. E to su mozgovi...
 
Мени је то већ нормално на пешачким прелазима. Сад ми је и ван прелаза проценат људи који претрче улицу и махну руком кад их пустиш драстично опао у односу на оне који се ноншалантно краљевски шеткају брзином од 2 корака на сат игноришући сав плебс који вози :)
 
Слика од 04.12.2020., блок 38, без пардона овај "Народни аутомобил Туарег дизел Р лајн" на зелену површину са сва четири. На ово место баш обожавају да бахато паркирају ови са СУВ-ићима.

IMG_20201204_100435_resized_20201205_014921634.jpg
 
Prvi put da me vozac koga sam uslikao za ovu temu prijatno iznenadi :D

Naime, idem ja niz Kralja Petra i oko 18.30 vidim ovo. Reko jes da se zaustavio van kolovoza ali zauzeo je mesto a nece platiti ako ostane tako da stoji (ne uparkirava se nego bas stoji tako)
_IMG_000000_000000.jpg

Vracam se na gore 15 minuta kasnije i vidim kako se uredno uparkirao. :D
_IMG_000000_000000.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=802868#p802868:3spcb0a8 je napisao(la):
Whiplash » Pon Dec 14, 2020 11:11 am[/url]":3spcb0a8]
yr2hxjabv2561.jpg

Kinšasa u Evropi.
 
Ovde samo da prodjes i pozatvaras im vrata, prepametnima
 
Banda Sps stavlja blokade na pm koja su zajupili ...sve protiv propisa moze li neko da ih tvitne @astro ...

parkiranje01-2020-12-18-23-44-48.jpg
 
Zar nemaju oni par rezervisanih mesta tu već decenijama?
Od kad znam za sebe uvek su se oni tu parkirali.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=804712#p804712:1z1y9c74 je napisao(la):
direktor » Sub Dec 19, 2020 1:00 am[/url]":1z1y9c74]Banda Sps stavlja blokade na pm koja su zajupili ...sve protiv propisa moze li neko da ih tvitne @astro ...

parkiranje01-2020-12-18-23-44-48.jpg
Fotografija mi je genijalna, na prvi pogled, kao iz ‘70-ih prošlog veka.
 
Imaju rezervisano...nije sporno sporne su piramide metalne na pm...na to nemaju pravo...
 
Vrh