Inace nije toliki problem ni brzina koliko nepredvidljivost poteza.
Tu su motori najveci problem. Ja sam jednom izlazio tamo kod altine na novosadski put, stojim i cekam da se ukljucim, auto u desnoj tracina 50m daje desni da skrene tu odakle ja izlazim. U levoj traci oko 70m auto i iza motor voze, ja se normalno okrecem desno i krecem polako da se ukljucujem i odjednom za 2 sekunde ovaj sa motorom vice gde ces bre. Znaci lik je od normalne voznje levom trakom dok se ja ukljucujem odlucio da se prestrojava u desnu traku bez zmigavca onako doslo mu. I normalno bio bi ja kriv, oni mogu da rade sta hoce i voze koliko hoce, uvek je izgovor ja imam prvenstvo.. I sta ti tu da uradis? Da li pojedinci veruju da dok vozis gledas samo u njih, nista drugo nema za gledanje 360 stepeni u krug, samo njega da pratis sta radi...
Isti slucaj na gazeli ukljucenje kod vodotornja, svi se sklone iz te prve trake da mogu ljudi da se ukljuce, traka prazna i krenes da se ukljucujes i onda dodje bu**** iz srednje trake, vidi praznu desnu traku i sad ce on tuda da obidje sve ove iz srednje. I opet bi bio ja kriv jer on ima prednost. I tako te zakoni prave budalom gde sve uradis kako treba i opet si kriv...
Na tom mestu treba da stoji dupla puna linija pa onda neka prelazi dok se neko ukljucuje.