Nikole Stefanovića
Pogledajte prilog 258106
Pogledajte prilog 258107
Pogledajte prilog 258108
Oni koji uzimaju slike pa kače na Redit barem napišite da su slike sa Beobuild-a
Opet ce negde morati da bude granica zone ali to nije izgovor za bahato parkiranje. Lepo su dekorisali ovog sto je parkirao, tako trebaTu u Nikole Stefanovića je haos jer je granica zone...pa ljudi dolaze i ostavljaju kola iz raznih delova grada pa nastavljaju do grada trolom ili pešaka... Ne znam zašto nisu zonirali i to naselje kada je sve okolo odavno zonirano?
Ako sam dobro shvatio, vozi čovek 80-100 autoputem i mora da pusti ovog što se uključuje ako je dao migavac? Ili mora da pusti nekog ko krši propis, ali je dao migavac? Nisam najbolje razumeo, pa pitam.![]()
Nepropuštanje vozila koje daje migavac - 10.000 dinara: Nove kazne u saobraćaju su brutalne, evo kada stupaju na snagu
Od sledeće godine vozače u Srbiji očekuju oštrije kazne za svakodnevne saobraćajne prekršaje. Ignorisanje migavca, glasna muzika u autu i nevezan pojas više neće biti "sitnice" - kazne skaču i do 50.000 dinara.mondo.rs
eto malo represije kome je falilo...
Kao po običaju, uzmu prvih pet ili deset ''naj-pisanijih'' kazni i samo dupliraju iznos...ovaj put će utrostručiti ili čak upetostručiti..!
I tako misle da reše probleme u saobraćaju..! Kao da oni koji se najviše bahate i plaćaju kazne...bole ih! Sve vidim kako su kaznili Paninog klinca što em divlja em napušava te koji bi trebali da ga zaustave...
u tekstu se navodi da više neće biti plaćanja u roku od 8 dana kao i do sad, plus one kazne koje su bile 10 hiljada idu na 20 i 50..Nisu relevantni tekstovi sa portala. Prenesu par rečenica za clickbait. U zakonu to mora biti detaljno opisano.
Pa nemojte tako.Svi razvijeni gradovi imaju gužvu npr pogledajte pariz kolega !ovaj grad je takva selendra
Pa slažem se...ali ovakve bezobrazluke bi trebalo satirati od kažnjavanja..! Naučili bi vremenom da se ponašaju...Toliko ima automobila i ne propisnog parkiranja da je glupo uopste postavljati slike ovde.Drzava zaradjuje od registracija i goriva tako da nema šanse da se ukinu vozila starija od 10 godina ili 20 čak .Problem je sto političari ne prate probleme gradjana ni na koji način pa ni za širenje infrastrukture i parking mesta,npr divlja gradnja.
Znaci imamo automobile a nemamo infrastrukturu,naravno,svaka cast Vucicu za autoputeve .Ali to je drugo.
P.s ranije je bilo malo bolji auto i možeš da se uključiš de Oces ,pa da stanes
Na sred puta sad te niko nigde ne pusta ,automobili staju i stoje na putu.Vise ne staju ni na pešački puste te da prelazis ali daju gas dok si na pešačkom
Nije... Samo su sad neki poludivlji ljudi u prajmu...ovaj grad je takva selendra
E pa malo truda od strane svih nas koji se ne osećamo ''poludivlji'' i stvari će se ispravljati polako... Ja se bre borim za svako drvo u kraju, cimam se u slobodno vreme i zivkam ove službe...nekada uspem, nekada ne...ali lepo mi je kad negde uspem pa prodjem posle tuda..! Mnogo stvari treba da se ispravi...smejali bi ste se kad bi čuli koje fore sam imao..dace bog da se miki u pravu, i da za 5 godine bude bolje. ali ja verujem da nece, jer mislim da vecina ljudi je poludivlja, i ne vidi problem sa ovim.
ima par ljudi koji ce da se nerviraju za sve ostale je fazon, ravno do kosova
To sam i ja mislio dugo vremena ali sam onda sa nedavnim događajima definitivno shvatio da ovom narodu nema pomoći. Odnosno da je procenat normalnih premali u odnosu na procenat poremećenih i da je to kao borba sa talasima okeana. Samo istroši čoveka a na kraju dana ništa ne postigne. Samo rizikuje da ga i ta voda uhvati i udavi.E pa malo truda od strane svih nas koji se ne osećamo ''poludivlji'' i stvari će se ispravljati polako...
Možda ti propuštaš ali bar 90% ljudi ne, kako sa stajališta tako na neko drugo uključenje, bukvalno se trkaju da budu ispred autobusa.Drugo je autobus koji se uključuje iz stajališta, uvek ih propuštam. Problem je što nije objašnjeno.
E pa malo truda od strane svih nas koji se ne osećamo ''poludivlji'' i stvari će se ispravljati polako... Ja se bre borim za svako drvo u kraju, cimam se u slobodno vreme i zivkam ove službe...nekada uspem, nekada ne...ali lepo mi je kad negde uspem pa prodjem posle tuda..! Mnogo stvari treba da se ispravi...smejali bi ste se kad bi čuli koje fore sam imao..
Bilo bi mnogo lepše i lakše kada bi imali bolju saradnju sa lokalnom samoupravom ali tu kad bih vam pričao za neke doživljaje-samo bi se nervirali