Pa evo, uzmimo danasnji primer, da li ti mislis da doticni reper ima na belo prijavljenu veliku platu ili zaradjuje na kreativne nacine svoje parePa pazice da ne prave prekrsaj. I trenutne kazne su velike za neke
Sve to moze da se predvidi dobrim zakonom.Pa evo, uzmimo danasnji primer, da li ti mislis da doticni reper ima na belo prijavljenu veliku platu ili zaradjuje na kreativne nacine svoje pare
Razumem zelju za drustvenom pravdom, ali prihodi koje banka i drzava vidi nece tu pomoci osim da osasavis nekog ITevca sa vremena na vreme
% kazna radi kada nemas ovoliko sive ekonomije i "kreativnih" nacina prihoda koji imas u nasoj drzavi
Zato sam vise za kazne koje rastu sa ponovljenim prekrsajima, tu vec postoje osetljive posledice za bahato ponasanje veoma brzo
To ce kod nas, kako sada stvari stoje, da bude kada se majmuni budu šišali.sjistem bi drugcije funkcioniso kad bi se zakoni primenjivali na sviju !
Ево још слика из бољег угла. То је тачније код Блока 38 на Новом Београду.
Zato i mislim da bilo kakva promena zakona i kažnjavanja neće imati nikakvog smisla jer će sve biti isto. Badava i 10x strožije kazne na papiru ako se ne primenjuju.
Није "код" него "у" блоку 38, и то испред прве зграде "мерцедеске" тј Булевар Милутина Миланковића 130. Ту на тротоару се стално паркирају бахати и у том паркићу испред зграде. Иначе овај бахати није зарадио ове натписе због бахатог паркирања, него због швалерисања. Тако су ми другари из бившег краја - тј овог блока, рекли. Али натпис важи за оба случаја.Ево још слика из бољег угла. То је тачније код Блока 38 на Новом Београду.
Pogledajte prilog 253533
Pogledajte prilog 253534
Ko ne prepoznaje Mercedeske, bolje da obnovi gradivo.Ево још слика из бољег угла. То је тачније код Блока 38 на Новом Београду.
Pogledajte prilog 253533
Pogledajte prilog 253534
A na strnu sto se panduri jos gore parkiraju u tom delu isped supa i sto svojim privatnim vozilim udaraju takt za ovakva ponasanja. Kad bolje razmislim, jedini razlog sto ovaj nije kolima usao u SUP je sto je isti opasan nelegalno parkiranim pandurskim kolima (privatnim)Није неко бахаћење, али на неки начин и јесте. Имао је места иза контејнера како и паркирају (косо) у овом делу Љубунке Бобић. Каже човек, "само да скокнем до полиције да предам за регистрацију"!
Pogledajte prilog 253707
Stalno govorim, više sam dosadan i samome sebi...stubići, onižuto-crni, svuda i uvek!Није неко бахаћење, али на неки начин и јесте. Имао је места иза контејнера како и паркирају (косо) у овом делу Љубунке Бобић. Каже човек, "само да скокнем до полиције да предам за регистрацију"!
Pogledajte prilog 253707
Pa ako je trotoar dovoljno širok-što da ne...ali zašto ne onda pravo drvo?meni nekako su bolja opcija zardinjere gde moze, em mozes biljku neku da posadis em mi se cini da ih dosta manje pomeraju nego sto stubice cupaju
Drva su em skupa, em teska za transport i zavisno od zemlje upitno da li mogu opstati na lokacijiPa ako je trotoar dovoljno širok-što da ne...ali zašto ne onda pravo drvo?
Stubići bree... I nema zime!
meni nekako su bolja opcija zardinjere gde moze, em mozes biljku neku da posadis em mi se cini da ih dosta manje pomeraju nego sto stubice cupaju