Samo da košava ne odnese brisače.
Point centar, Kaludjerica. Pored divlje gradnje imamo i problem divljeg parkiranja, mada nista cudno i za ostatak Beograda.Pogledajte prilog 242489
Ovo je ulaz u garazu gde se svakodnevno pravi guzva zbog vozaca koje mrzi da produze 100m i u garazi nadju mesto kojeg gotovo uvek ima.
Na skretanje paznje zbog ovakvog parkiranja pojedini ostro reaguju sa izgovorom da ne zele da im neko osteti auto u tesnoj garazi.
Takodje, neretko dodje i do cukanja i cesanja zida zbog smanjivanja sirine prolaza i prostora za skretanje i manevrsianje usled ovakvog parkiranja.
Nisam skoro vozio bajs Brankovom, pa sam se danas iznenadio kada nisam video nijedno parkirano vozillo na trotoaru. Onda sam shvatio da su stavili ogradu celom dužinom osim na jedno zvanično mesto za istovar.
A sta je sa ulazenjem na plato ispod spomenika kod fruskogorske tu su u dalje divlje parkira i odbijaju da vrate stubice tuNisam skoro vozio bajs Brankovom, pa sam se danas iznenadio kada nisam video nijedno parkirano vozillo na trotoaru. Onda sam shvatio da su stavili ogradu celom dužinom osim na jedno zvanično mesto za istovar.
A gledajući one kocke što ostaju iza "divljih" parkinga na trotoarima, isto tako je i kod Palasa na Topličinom vencu.
Naši neimari verovatno misle da to što je nešto pešačka zona znači da tu neće biti nijedno teže vozilo, ali i da znaju, ne bi uspeli da ljudski stave ploče.
Sve ove poslati u Italiju i Francusku na par meseci sa svojim ljubimcem, harikiri bi izvrsiliSkupi automobili pa da im neko ne ogrebe
Ma ja prijavim neki besan dzip koji vozi neka "uradjena" devojka kako parkira bukvalno tako da blokira ulaz / izlaz u blok i oni posalju posle 6h nekoga tek.Ma otkako su ukinuli Beokom aplikaciju sve je krenulo nizbrdo. Iako je imala grešaka, aplikacija je bila fantastična stvar, vidiš, uslikaš kroz aplikaciju, odabereš tip prijave, i gotovo. Službe posle neka razvrstavaju prijave do prekosutra, bitno je da je lako prijaviti. Bezbroj problema sam rešio kroz tu aplikaciju, sada su šanse 5% da se nešto sredi.
Jutros sam čekao ravno 56 minuta da prijavim drvo koje je oborila oluja. Prema automatu bio sam 7mi po redu, što znači da im u proseku treba skoro 10 minuta po prijavi. Moja prijava je trajala 1-2 minuta, i to sam vrlo detaljno opisao jer je zavučena lokacija. Pitam se gde je otišlo ostalih 8 minuta? Takođe sva sreća pa radim od kuće, čuketao sam u pozadini dok sam čekao. Pitam se ko ima 56 minuta da čeka da prijavi nešto?
O tome neću ni da pričam, 4 dana je kombi Gigatrona blokirao trotoar i pešački ispred školskog ulaza. Nakon što se kombi sam sklonio, zove me komunalni inspektor da pita gde je to vozilo i što lažno prijavljujem. Na moju opasku da ih 4 dana nema on mi kaže da je bio vikend...Ma ja prijavim neki besan dzip koji vozi neka "uradjena" devojka kako parkira bukvalno tako da blokira ulaz / izlaz u blok i oni posalju posle 6h nekoga tek.
A od slika nista ne priznaju, moraju oni licno to svojim ocima da vide
Katastrofa
Ne rade više servisi preko twittera ili bilo čega drugog sad sve mora na 11011